čtvrtek 30. června 2016

Plastový truhlík

Plastový truhlík s imitací pleteného ratanu o velikosti cm. Zábrany truhlíků do oken. Barvy jsou odolné vůči UV záření. Součástí je integrovaná podmiska. Matný plastový truhlík je vhodný zejména pro umístění na zahradu, terasu či balkón.


Jeden z nejoblíbenějších samozavlažovacích truhlíků. Plastkon Obal na květináč Ella bílá perleť - cm. Truhlík komplet střední. Detail produktu Do obchodu.


Samozavlažovací truhlík LIBERTY - bílý. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí. Vezměte polínka a jejich délku případně zkraťte pilkou. Neznamená to však, že musejí být všechny stejně dlouhé. Alespoň to bude vypadat více přirozeně.


Dřívka si naskládejte kolem truhlíku. Klidně jenom v jeho pohledové části. Je vyrobený z vysoko kvalitného, ľahko umývateľného materiálu, odolný voči mrazu a poveternostným vplyvom.


Slúži ako obal na kvetináč. Venkovní velkoobjemový plastový truhlík s opěrnou mřížkou je vyrobený z nárazuvzdorného a mrazuvzdorného materiálu (odolnost do –°C) a je 1 recyklovatelný. Po stranách má od zhora dolů vedené dvojité vlnky.


Horní okraj je silnější. Velkoobchod a výroba zahrádkářských potřeb truhlíků , květináčů. Plastový matný truhlík s obdélníkovým půdorysem, který se jemně kónicky rozevírá.


Vhodný je zejména na balkonové rostliny, bylinky a různá sezónní aranžmá v interiéru i exteriéru. Vyzdobte své obydlí osázenými truhlíky. Vybírat můžete z elegantních tvarů a designů. K výzdobě oken, balkónů a teras. Vhodné pro převislé i samostatně rostoucí druhy květiny.


Tyto plastové truhlíky se rozměrově přesně hodí jako vložky do jednotlivých truhlíků se srdíčkem. Hnědý oválný plastový truhlík , který navozuje dojem, že je vyroben z malých desek. V této kategorii naleznete velké. Je to vhodný dekorační prvek do venkovního i vnitřního prostoru.


Osobní odběr - Luhačovice: Kč. Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Vďaka svojmu modernému dizajnu krásne ukáže v moderných domácnostiach ako aj na terasách či balkónoch. Praktický květináč najde své využití doma, na balkoně či terase.


Hnědý oválny plastový truhlík , ktorý navodzuje dojem, že je vyrobený z malých dosiek. Dětské pískoviště s posuvnou lavičkou. Je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu, který je odolný vůči vlivům počasí a hnilobě.


Květináč-okrasný dřevěný kryt plastového květináče. Dovnitř se vejde plastový truhlík o délce 60cm. Cena 3Kč Bez nátěru, 380. V interiéru doplní výzdobu, venku vynikne na terasách, verandách či balkónech. Celkový tvar kopíruje horní lem.


V pravém dolním rohu se nachází otvor pro odtok přebytečné vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky