pondělí 27. června 2016

Návod na montáž plotu

Návod na montáž svařovaného pletiva na kulaté sloupky zde. Svařované pletivo montované na kulaté sloupky s prolisem Aquigraf. Pletivo lze jednoduše připevnit na prolisy sloupků pomocí speciálních spon.


Není potřeba vázacví drát ani další příchytky. Montážne návody sme rozdelili na varianty z dôvodou prechodu 21.

Na ukázce se vás ujmou naši zkušení montážníci a provedou vás stavbou plotu z čtyřhranného i svařovaného poplastovaného pletiva od začátku až do konce. V průběhu stavby se můžete na cokoli zeptat a vše si samozřejmě i vyzkoušet. Jak rychle napnout pletivo ? Jak jednoduše vrtat díry pro plot ? Jak provádět betonování sloupků ? Rádi poradíme se vším okolo.


NÁVOD NA MONTÁŽ ZVÁRANÉHO PLETIVA NA STĹPIKY BEKACLIP.

Vzpery musíte namontovať k stĺpikom na začiatku a. KROK: Základem montáže je provedení výškového, směrového a přesného vyměření roztečí pro sloupky a vzpěry. Držáky napínacího drátu se nainstalují na objímky pro dostatečnou oporu plotu. Následně ustřihněte napínací drát podle délky plotu.


Dbejte také na stejnou výšku sloupku (pomůže Vám opět napnutý provázek). Sloupky betonujte otočené montážní lištou dovnitř pozemku. Poté je potřeba nechat beton nejméně dny vyzrát.


Doporučujeme pletivo zkombinovat s betonovými podhrabovými deskami, které zabrání prorůstání trávy do pletiva. Nejčastější chyby při montáži – pro bližší info klikněte ZDE. Připravili jsme pro vás podrobný návod na montáž plotu se zapleteným napínacím drátem.


Montáž gabionových plotů našimi pracovníky. Všeobecne však možno povedať, že by ste si na inštaláciu plotu mali vyhradiť minimálne jeden až dva dni, obzvlášť vtedy, ak ho budete robiť úplne sami alebo dvaja. Veľa času zaberie už len vykopanie jám pre plotové stĺpiky.


Na zabetonované sloupky postupně připevníme panely tak, že krajní panel, přiložený zpravidla z exteriérové strany plotu , na sloupek přichytíme. Na první a poslední sloupek upevněte držáky napínacího drátu.

Umístění je vyžadováno v horní a spodní části, ale též ve střední části sloupku. Na priebežný stĺpik vždy použite dva panely. Upevnite vrch a spodok panelov kovovým úchytom alebo použite kryciu lištu. Keď máte panely perfektne vyrovnané, pripevnite ostatné úchyty a skrutky. Návody na montáž VIDEONÁVODY Videonávody tvoříme tak, aby vám jejich shlédnutí zabralo pouze pár minut vašeho času, a zároveň tak, abyste se díky videu vždy dozvěděli vše potřebné.


Prosím, skorej ako sa rozhodnete betónový plot postaviť, pozorne si návod na montáž prečítajte a zvoľte tú najrozumnejšiu variantu montáže, tak aby plot slúžil ešte aj vašim vnukom. Přinášíme vám návod na montáž plotových dílců na obdélníkové sloupky. Na těchto stránkách se snažíme přinést všem kutilům rady a návody, jak si správně postavit plot. Výhodou gabiónového plotu do výšky 8m je že nepotrebuje betónový základ. Stačí ak je podklad dostatočne zhutnený a stabilizačné stĺpiky sú.


Na tejto podstránke nájdete rôzne návody, pokyny ale aj rady pre úspešnú montáž. Stavba plotu není zase až tak složitá, pro inspiraci se můžete podívat na tento videonávod popisující montáž drátěného pletiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky