úterý 28. června 2016

Prodám sekačku s pojezdem

Benzinová sekačka Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodám sekačku s pojezdem zn. LAKR, pro motor VARI JIKOV, sekačka je po repasi, nové klínové řemeny, nové nože, nový lak. Dakr s pojezdem ,motor Vari klw po GO, vše připraveno na sezonu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tato sekačka je vhodná na větší pozemky. Součástí je sběrný koš a mulčovací klín. Drobné prasklinky na šasi byly svářené a natřené. Sekačka má nový nůž a nové lanko na ovládáni pojezdu.


Málo používané, zachovalé. Univerzální benzinová sekačka s pojezdem , která zvládne sběr, mulčování a zadní i boční výhoz. Posekejte zahradu rychleji a pohodlněji než dříve díky výkonnému a tichému motoru.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!

Postaráme se o bezpečné a. Přidat ke sledovanýmSekačky – prodám sekačku -zánovní s pojezdem -variátor Sekačky – prodám sekačku -zánovní s pojezdem -variátor Kontakty: city. Přidám zdarma i kanystr benzínu. Startuje , pojezd v pořádku, nutno seřídit. Pokud není páka pojezdu stisknuta, lze sekačku samozřejmě normálně tlačit, jako běžnou sekačku bez pojezdu. Benzínové sekačky s pojezdem mají velkou výhodu,.


Vybrané modely sekaček jsou navíc vybaveny variátorem rychlosti, díky k. S motorem Briggs-Straton Sprint 3s pojezdem. Stáří cca let, zachovalý stav bez koroze. HP, šíře záběru sečení 46cm. Velké porovnání sekaček s výběrem nejlepších sekaček v mnoha kategoriích.


Ideální na sekání vysoké trávy i ve svažitém terénu, posečený. HRG 4s pojezdem a HRG 4Cbez pojezdu. Sekačky SPIDER jsou výjimečné tím, že je lze použít jak na intenzivní sečení krátké trávy a parkových ploch, tak na kosení hrubého náletového porostu. Jsou uzpůsobené k údržbě rovných ploch, ale i těch nejstrmějších svahů. Zde naleznete inzeráty s tématikou sekačky.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky sekačky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky sekačky na Vámi zvolené téma inzerce. BriggsStratton HP, dvě rychlosti vpřed.

Nízká hmotnost a ideální ovládání. V našem filtrování máte možnost vybrat, zda preferujete elektrickou sekačku s pojezdem či bez, nebo například jak široký požadujete záběr sekačky. Porovnali jsme elektrické , aku a benzínové sekačky. Dozvíte se, jakou zahradní. Je vybaven kuchynskou linkou s trojvařičem, dřezem,plynovou troubou,velkou lednicí (trojkombinace) s velkým mrazákem, topením Truma s rozfukem.


Dále v karavanu naleznete samostatnou koupelnu s pevným WC, umyvadlem uzaviratelným sprchovým koutem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky