úterý 21. června 2016

Záhonový obrubník plastový

A když chcete záhony jinak uspořádat, jednoduše přemístíte i cestičky. Cestičky nevyžadujú údržbu, sú stále čisté a nezaburinené, pretože pochôdzna plocha chodníka je z plastovej dosky. Záhonový obrubník skvelo poslúžil k oddeleniu hriadok od chodníkov. Jestliže dáváte přednost životnosti před vzhledem, pak plastový obrubník bude pro vás to pravé.


Pokud je tomu naopak, doporučíme vám dřevěné ohraničení záhonu, případně dřevěnou minipalisádu.

Použití chodníků je neocenitelné při budování cestiček mezi záhony, v zahradě či ve sklenících. Plastové obrubníky, různé výšky. Nakupujte přímo u výrobce. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Praktické a jednoduché použití. Vyrobeno z kvalitního plastu v zelené barvě. Zariaďujete si domácnosť, alebo hľadáte niečo pre Vašu záhradu či dielňu?

U nás nájdete užitočné, kvalitné a štýlové veci pre Váš domov. Použitie chodníkov je neoceniteľné pri budovaní cestičiek medzi záhonmi, v záhrade či v skleníkoch. Vď svojej štruktúre, ktorá napodobňuje kameň, splývajú s prirodzeným prostredím a pritom obzvlášť dobre harmonizujú s vhodnými Bradstone Blue Lias platňami. Kvalitný záhradný plastový obrubník gardenBORDER GBurčený na oddelenie trávnika od kamenného násy.


Obrubník gardenBORDER PROFI GB50. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Lze ho zatěžovat, nepotřebuje prakticky údržbu. Traplast vzniká ekologickým zpracováním odpadu, lisováním za vysokých teplot a tlaků, z recyklovatelného plastu a vyznačuje se bezkonkurenčně dlouhou životností.


Je složen z komponentů, které se zasunují po bocích rychle a jednoduše do sebe. Z recyklovaných plastov sa vyrábajú napríklad: plotové dosky, plastové zatrávňovacie dlažby, záhonové chodníky a obrubníky, záhradné nášľapné. Guttagarden a okrajů zámkové dlažby.


Díky materiálu, ze kterého je vyroben, má lemovací obrubník vynikající odolnost vůči vlhkosti, hnilobě, plísním, houbám, cizopasníkům a běžným chemikáliím. Po ukotvení se dosype plastový obrubník zeminou do požadované výšky. Pro zatočení obrubníku je potřeba plast nastřihnout viz detail na obrázku. Neviditelný obrubník je ideálním řešením pro rozdělení zahradních ploch (tráva, mulčovací kůra, štěrk, chodníky).


Tvanlivý, odolný, pevný, lehký obrubník.

Trávnikový obrubník plastový je veľmi flexibilný a šetrný k životnému prostrediu. Horná hrana môže skrývať rôzne drôty, LED svetlá, pre bezpečné vedenie elektrických káblov a pod. Ochotně a profesionálně poradíme s čímkoliv. Bradas skrytý obrubník plastový m černý 2Kč - 3Kč. Dnes již klasický betonový obrubník se neustále těší velké oblibě a má velmi široké uplatnění při výstavbě soukromých a veřejných ploch.


Betonové obrubníky se používají k oddělení travnatých ploch nebo jiných typů dlažeb, stejně tak betonových a asfaltových ploch. Nezanedbatelnou výhodou je, že zvýšený okraj chodníku vytváří po obou stranách i záhonový obrubník. Chodník je po celé délce opatřen fixačními žebry a čela zámky. Proto chodníky dobře drží směr a ohraničení záhonů je bezchybné.


Chodníky lze zatěžovat libovolnou zahradní technikou bez obav z poškození. Vlastní pokládka je velmi jednoduchá a fyzicky. Bezúdržbové plastové obrubníky jsou výrazně lehčí než klasické betonové, přesto betonový obrubník plnohodnotně nahrazují. Délka obrubníku včetně kloubového spoje je cca cm. Hledat v článcích: plastový záhonový chodník.


Zahradní pojezdový obrubník hnědé a zelené barvy. Pro upevnění obrubníku je nutné si dokoupit kotvící hřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky