pondělí 20. června 2016

Půdní fréza pf 62

Schau Dir Angebote von ‪6. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. PF při přípravě políčka pro sázení brambor. This feature is not available right now. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Prodám funkční frézu s valníkem. Možnost prodeje nových náhradních dílů.

Nabízím kompletně generálkované motory a převodovky PF 62. Motory - výbrusová sada, nebo orig. Timken a vynikající gufera SKF - CRW, která v těchto strojích perfektně fungují.


Motoroboty PF přebíráme do opravy jen v čistém stavu a se závěsem, a prázdným kastlíkem na nářadí. Na kompletních opravách motoru dáváme automaticky Vape zapalovaní Voltu. Na opravách Motorobotu PF dáváme automaticky bankový palivový filtr.


Originální náhradní díly bez opravy neprodáváme, nejsme E-shop. Půdní fréza PF - s pluhem, r. Kč, výměna možná za cokoliv jiného v ceně 28. Jako další vozidlo do mého vozového parku jsem si pořídil půdní frézu PF - 62. V prodeji jsou dvě varianty, stavebnice a hotový model.


TT - rady, tipy, triky, ve okolo kolejit a vozovho parku, autobusy Karosa, leptan. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. PFpůdní fréza Spustit prezentaci. Orební kola jsou větší a menší.

Potřebuji uvolnit stodolu. Pojezdová kola se vymění za kola orebná o průměru 470mm, která se dodávají s půdní frézou Tolik návod k obsluze. Dále prodám velký bržděný. Hledá v sekci Video, kde je v názvu videa uvedeno vaše hledané slovo.


Do poslední chvíle jezdil. Spousta příslušenství- kára, orební kola, brány, obracák, radličky, pluh, přidám. Součástí je i originál vozík na 800kg se sedačkou, ruční a nožní brzdou. Fotky aseznam na požadání zašlu e-mailem. Poptávka: zapalování na půdní frézu PF , dobrý stav - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma. Jana Tábor Jihočeský kraj Česká Republika. Plně funkční, do poslední chvíle jezdil.


Přidám brány, náhradní díly, písty, válec, spojku, přítlačný talíř atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky