čtvrtek 30. června 2016

Betonové bloky na plot

Jednoduše zadejte, jaké parametry má plot mít, a podívejte se, jak vámi zvolená varianta bude vypadat. Vyzkoušejte si různé kombinace, až naleznete tu pravou, která vás nejvíce osloví. Máme zkušenosti s prodejem, dodávkou i montáží desítek betonových plotů na míru po celé České republice.


Do priehlbín na tvarovkách sa ukladá oceľová tyčová výstuž,ktorá zabezpečí ich dostatočné spojenie. Druhý rad sa umiestňuje prekladaním cez pol tvarovky, podobne ako pri murovaní a pridá sa vodorovná výstuž.

Keď sa uložia rady, nasleduje betónová zálievka a pridá sa zvislá oceľová výstuž. Ploty a oplocení, pletivo, sloupky na plot. N abízíme betonové stavební bloky systém LEGO k PRODEJI I PRONÁJMU. V současné době lze bloky odebrat na dvou místech , Velvary a Plzeň.


Bloky jsou vyrobeny z kvalitního ,vybrovaného betonu a je možné doložit certifikaci kvality zboží. GENIALITA BETONOVÉHO STAVEBNÍHO BLOKU je v možnosti stavbu rozebrat a použít opakovaně. Beton nikdy nebude levnější a proto lze bloky po rozebrání použít nebo prodat.


Pod betonové ploty Stavoblock není nutné vyzdívat základ.

Zdi se staví na zhutněné štěrkové lože. Zeď je možné navrhnout jako souvislou stěnu nebo jako klasický plot se sloupky a výplněmi. Tvarovky jsou vzájemně provázány rybinovými spojkami. Lze zabudovat vchodové branky, posuvné brány, rozvaděče i poštovní schránky.


Princip je jednoduchý: mezi dva průběžné sloupky se svisle vsunou betonové desky a na konci plotu mezi průběžný a koncový sloupek. Počet desek a výška sloupků závisí od Vámi zvolené výšky plotu. Máte na výběr mezi klasickými tvarovkami na spáru a fazetovými bloky. Právě fazetové bloky , např.


PlayBlok , jsou stále oblíbenější pro svou rychlou a snadnou výstavbu a elegantní moderní vzhled. Asi nejběžněji používanými bloky na betonové ploty jsou bloky z řady Face blok. Tyto bloky jsou asi nejlevnější variantou plotových bloků vůbec. Betónové tvárnice na plot sú odolné voči všetkým poveternostným vplyvom. Možno použiť pre stavbu celého plota alebo ako základ pre drevené, kované a plastové výplne plotov.


Betonový plot - bezúdržbový plot s dlouhou životností. Základní stavební jednotkou je betonová deska na plot, která se jednoduše vsune do betonového sloupku na plot (průběžného nebo koncového). Nabídku betonových plotů doplňují cihly a zákrytové desky pro všechny typy betonových bloků.


Betonové desky lze skládat na sebe až do výšky 2cm.

Plotové striešky sa používajú na zakrytie posledného radu plotu, múrika a opornej steny. Betónové plotové striešky sú betónové výrobky, ktoré slúžia na zakrytie murovaných konštrukcií ohrád a plotových polí a ich ochrane proti vnikaniu vlhkosti z dažďových zrážok. Vše od prvního návrhu po kompletní stavbu. Plot Vám postavíme přímo na míru.


Každou spáru čistě zatmelíme dle vašich požadavků. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky. Alpský plot Je to dokonalý plotový systém, ktorý umožňuje oddeliť si priestor od iných a zároveň reprezentovať. Každá tvárnica spĺňa najvyššie kritériá kvality a technického riešenia.


Novým trendem jsou dřevěné ploty s betonovým základem a sloupky. V našem sortimentu nakoupíte několik typů základních stavebních prvků pro tyto ploty. Na betonový plot není vhodná navážka zeminy, v tomto případě doporučujeme postavit betonový základ ve výšce navážky a plot osadit do něj. V každé betonové komponentě je ocelová výstuž. Obsah tejto stránky je vlastníctvom spoločnosti BETONÁRKA NADLICE spol.


Je zakázané kopírovať alebo používať obsah stránky na akékoľvek účely bez písomného povolenia. Díky svému hladkému povrchu zdobí každý profesionálně vyzděný plot. Nejen pro svou příznivou cenu jsou velmi poptávané, porovnejte nákupní ceny s konkurencí.


Nabízíme betonové tvarovky a opěrné zdi. Vyberte si pro svou práci naše betonové tvarovky. Můžete se spolehnout na vynikající vlastnosti použitého betonu, jako je vysoká pevnost v tlaku či trvanlivost povrchu. Součástí našeho sortimentu jsou také betonové plotové tvarovky nebo obkladové tvarovky.


Barvy pro betonové ploty jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a tvoří ochranný povlak proti nadměrné absorpci vody při rozmrazování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky