úterý 28. června 2016

Keramický květináč velký

Keramický květináč - buclák velký. Součástí výrobku je i podmiska. Je vhodný k přímému zasazení květin a rostlin, ale stejně. Cena je včetně podmisky!


Vítejte v našem rodinném eshopu, kde si můžete nakoupit naše s láskou vyráběné produkty. Vyberte si keramické květináče bílé, přírodní, barevné i mozaiky, velké a malé, pokojové i venkovní. Levné keramické květináče nakoupíte na FAVI. Květináče koupit o objednat u OBI. Vhodný do interiéru a exteriéru.


Doporučujeme zakoupit gumovou vložku nebo folii pro osázení živou rostlinou. Nehodí se vám do bytu obyčejný velký plastový květináč ? Prohlédněte si nabídku designových květináčů. Elegantní velké hranaté květináče z imitace kamene se hodí i do moderně zařízených interiérů. Velké květináče jsou vyrobeny z odolného.


Přemýšlíte, jak nejlépe zkrášlit balkón či terasu? S obalem na květináč ve vintage stylu se vám to zaručeně povede. Podtrhne krásu květin a zelených rostlin. Je vyroben z pevného plastu, takže ho můžete umístit i ven. Pelhřimov, cena 890Kč, od marie.


Ozdobte si svou zahrádku či terasu. Má jednoduchý, ale zajímavý design. K dostání v bílé, žluté a zelené barvě. Vítám Vás na svých stránkách a přeji vám hodně radosti při vybírání a nákupu ručně vyráběných věcí.


Když si koupíte něco z mého e-shopu. Umístěte do něj své oblíbené první jarní květiny nebo vytvořte velikonoční dekoraci z čerstvých květů, větviček a vajíček na dlouhém zápichu. Vyvýšený květináčKrásné květiny či bylinky patří do každé místnosti.


Máme pro Vás řešení jak zabezpečit péči o rostliny ve Vašem bytě. Velký keramický květináč se strukturovaným vzorem. A navíc budou v květináčích z Habitatu vypadat prostě báječně. Originální kousky pro vaši zahradu či terasu, ale můžete je krásně dekorovat samozřejmě také doma.


Vyrobeny jsou z pálené hlíny s nátěrem v. Velký květináč s odtokovou dírkou na dně a keramickou miskou má jedinečnou glazuru v zeleno-modro-hnědé barvě s tečkovaným povrchem, který je tvořen. Hodně těžký na poslaná, takže preferuji osobní odběr. Samozavlažovací květináč - velký - 2. Funkčnost není narušena ! Pracovní cesta nebo dovolená u moře?


Hrnkové květiny vydrží déle než řezané (tedy jak u koho). Nezapomeňte ani na hezký květináč , jež sám o sobě může fungovat jako dekorace. Moderní nadčasový obal na květináč ve stříbrné barvě z kolekce ROSALIE podtrhne krásu vašich květin a bude ozdobou vašeho interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky