pondělí 20. června 2016

Ratanová závěsná houpačka

Cena včetně polstrů a závěsného lana. Jednoduchá instalace, přenosná kamkoliv, skvěle si na ní odpočinete a pohoupete. Je vhodná pro osobu, pro kterou bude posezení na. Parádně si na ní odpočinete. Houpačka ratanová závěsná medová L polstr okrový.


Hnědá závěsná houpačka Barcelona se stane elegantním doplňkem Vaše interiéru či zahrady.

Polstr je pratelný na 40°C. Naše závěsné houpačky řady Junior nejsou určeny pro dospělé. Závěsná houpačka z ratanu pro použití v interiéru. Konstrukce z přírodního ratanu v hnědé barvě. Umělý ratan vyniká svou odolností proti UV záření,je bezúdržbový a velice lehký.


Je vyrobena z ocelové konstrukce a umělého ratanu. Ratanový nábytek je velmi snadné. Hledáte závěsná ratanová houpačka ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Elegantní závěsná houpačka je vyrobena z pravého ratanu. Závěsné vajíčko ratanové hnědé XL polstr hnědý list. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Výplet houpačky je z přírodního. Vhodné i pro venkovní využití. Zahradní závěsná ratanová houpačka , tzv. Naším dodavatelem je výrobní společnost s patnáctiletou historií.


Podívejte se na aktuální letáky Sconto nábytek případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo zahrada - relax. Barva ratanu kubu grey - šedý ratan. Zvlášť lze zakoupit i řetěz s karabinou. Nejlevnější e-shop LepsiZahrada. Zboží za akční ceny, slevy.


Maximální nosnost kg. Součástí dodávky je i lano na zavěšení. Provedení: Pohodlná ratanová závěsná houpačka vyrobená z masivního přírodního ratanu kubu, který se vyznačuje vysokou pevností a stálostí, v. Velikost houpačky je 80x118xcm.

Nosnost houpačky je 1kg. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Detailní popis produktu. Sedací koš je vyroben z kvalitního ratanu, který zaručuje dlouhou.


Tato dodací lhůta je pouze orientační a může se na začátku školního roku i před koncem kalendářního roku značně prodloužit! Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Chcete se při odpočinku na čerstvém vzduchu pohupovat?


Toužíte po bezpečné houpačce s vlastní konstrukcí? Tak to se vám skoro určitě zalíbí elegantní. ACAPULCO hnědá - ROJAPLAST.


Vyrobena je z vysoce kvalitního umělého ratanu a může se tak pyšnit vysokou pružností, odolností vůči povětrnostním podmínkám, dlouhou životností a stálobarevností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky