středa 22. června 2016

Ratanový paravan

Die besten Produkte im Test. Raffinierte Wohnideen bei BAUR! Dort finde ich genau das, was mir gefällt. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Ratanový paravan S tmavý.


Nábytek Dekorace Textil.

Bambusový paravan AXIN natural - vzhledové vady. Pro výrobu tohoto bambusového nábytku je použit druh bambusu s minimální vnitřní dutinou, který roste v. Vyberte si u nás ratanový paravan , který se bude ideálně hodit do vašeho interiéru. Nabízíme ratanové paravany v klasickém provedení, ale také výrazně barevné a hodící se do interiéru v moderním pojetí.


Krásný a jedinečný paraván se stane nepřehlédnutelným v každé místnosti. Naše paravany jsou vyrobeny z ratanu, bambusu či dřeva, stačí si vybrat. Materiál paravanu je přírodní ratan.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Aktuelle Trends und neue Ideen entdecken und bestellen!

Ihr zuhause schöner machen! Wohnaccessoires und Wohntextilien! Setzen Sie optische Highlights. Spiegel als besondere Hingucker! Für Akzente in Ihrem Wohnraum!


S tímto ratanovým paravanem můžete kouzlit ve vašem interiéru. Má velice zajímavý design. Obvodové plochy paravanu tvoří nádherné obrazce z výpletu svazků banánových listů. Nádherný doplněk vašeho domova z exotických materiálů.


Jedná se o jednoduše provedený trojdílný ratanový paravan. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Slouží nejen pro oddělení prostoru, ale i jako dekorace. Parawent bei Neckermann.


Zajistí soukromí tam, kde aktuálně potřebujete. Kostra dílů je z masivu dřeva mango. Barva ratanové konstrukce i výpletu je medová.


Barva výpletu ratan kubu v přírodní šedé barvě. Proutky ratanu o síle 6-mm.

Jetzt Produkte vergleichen! Technické parametry: paravan se skládá ze dílů šíře. Na těchto stránkách nedochází k přímé úhradě zboží. Luxusní třídílný rozkládací ratanový paravan SUMATRA s nádherným ornamentem ve středu.


Velmi kvalitní dílenské zpracování a povrchová úprava. Je vyrobený z přírodního ratanu kubu. Konstrukce paravanu je vyrobena z ratanového dřeva, obvodové plochy jsou tvořeny kvalitním výpletem z ratanového proutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky