pátek 24. června 2016

Bazenovy skimmer

Erstklassige Experten-Beratung, schnelle Abwicklung bei Verkauf und Versand! Aqua-Jogging und mehr Spaß! Pool – mit Poolpowershop! Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar.


Výšku je možno nastavit vertikálním prodloužením.

Určeno pro bazény s bazénovým lemovacím kamenem. Pro předvyrobené bazény (plastové, polypropylenové) nebo pro bazény ze ztraceného bednění s vnitřní fólií je určený skimmer „do folie“. Pro bazény ze ztraceného bednění, které nebudou mít vnitřní fólii, ale jen nátěr, je určený skimmer „do betonu“. Rozdíl mezi nimi je ten, že skimmery „do fólie“ obsahují těsnění k fólii, resp.


Pozor, jedná se o ilustrační foto, skutečné parametry jsou uvedeny v rozměrovém schematu. Díky tomuto zařízení jsou sbírány plovoucí nečistoty z hladiny do filtrace. Je vyroben z tvrdého odolného plastu.


Jeho montáž je velmi jednoduchá. Typ skimmeru se určí dle konstrukce bazénu.

Skvělá nabídka nadzemních bazénů, nafukovacích bazénů, bazénových filtrací a bazénová chemie. Riesenauswahl an Markenqualität. Součástí balení je kryt skimmeru, skimvac pro připojení bazénového vysavače, vyjímatelný plastový košík, klapka s plovákem, rámeček skimmeru(šrouby, těsnění), hadicový trn a vratná tryska.


Pro majitele zahradních bazénů je jednou z prioritních otázek udržování čistých nádrží. Praktická sada pro čištění bazénů INTEX nabízí jednoduchý a pohodlný způsob, jak udržet vodu v bazénu čistou. Na bazénový skimmer poskytujeme záruku v délce měsíců. Tento skimmer je určen pro dodatečnou montáž.


Je vybaven zpětným vtokem do bazénu o průměru mm. Dále je zde možnost připojení čistících zařízení (vysavače) hadicí DN mm. Připojují se přes skimmer k pískové filtraci - při vysávání nečistot z bazénu totiž využívají sací síly filtračního systému. Poloautomatické vysavače se pohybují samy, mechanické vysavače vyžadují obsluhu.


Skimmer sa skladá z tzv. Také slouží jako nádoba pro bazénovou chemii. Je určen pro bazény o velikosti od 4cm. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti CE. Stačí jej připojit k vašemu filtračnímu čerpadlu a skimmer začne automaticky sbírat plovoucí nečistoty.


Jakmile je plný, jednoduše jej vyprázdněte. Nastavitelný držák vám umožní skimmer posouvat nahoru a dolů, aby byl vždy na úrovni hladiny vašeho bazénu.

Následne sa vykoná spojenie s filtračným čerpadlom. Pripájajú sa cez skimmer k pieskovej filtrácii - pri vysávaní nečistôt z bazéna totiž využívajú saciu silu filtračného systému. Univerzální bazénový vysavač.


Je možné připojit k většině bazénů prodávaných v ČR. Bazénový vysavač Star Vac. Nakupujte Bazenovy skimmer nejlevněji na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky