úterý 28. června 2016

Schránka na poštu

Stojanová poštovní schránka s válcem na noviny. Originálna nerezová poštová schránka s okienkom na kontrolu pošty, veľkými dvierkami na jednoduché vyberanie pošty, extra otvorom na noviny. Bez schránky na poštu se ani dnešní době plné elektroniky neobejdeme. Vhody na poštu Počet produktov v kategórii: Vhodný spôsob oživenia pre Vašu schránku môže byť výmena vhodu na poštu. Máme pre Vás viaceré druhy farebných a dizajnových prevedení.


Tradičná poštová schránka vyrobená z ocele. Uchytenie do steny alebo na plot v štyroch bodoch. Vhodná na vnútorné i vonkajšie použitie. Menovka a okienko pre kontrolu prijatej pošty z prednej strany.


ND schránek Nabízíme plastovou jmenovku , která je vhodná pro umístění na schránku, kde vepíšete své jméno nebo číslo bytu. Predná strana slúži na vhadzovanie pošty a zadná na jej výber. Tento typ je ideálny pre luxusný vzhľad vašej schránky a máte tak istotu, že Vám poštu nik nevyberie. Poštovní schránka, která zaujme svou nenápadností.


Složení z oceli vám dlouho vydrží i při náhlých změnách počasí. V přední části ji lze celou otevřít pro sběr příchozí korespondence. Poštová schránka vyrobená z nerezovej ocele s efektnou strieškou.


Vhodenie a výber pošty prednou stranou. Pre vonkajšie i vnútorné prostredie. Na žiadnom dome by nemala chýbať poštová schránka. Vyberajte poštu na chalupe zo schránky s ľudovým motívom, zabudujte si zamurovateľnú obojstrannú.


Doprava zdarma Záruka minimálne roky Právo na vrátenie tovaru do dní. Modulová kovová poštová schránka Relax, boxov. Dostupný počet na sklade ? Tento tovar nebude dostupný Pridať k porovnaniu Pridať k porovnaniu. Na přání zákazníka je levá schránka poloviční, než schránka pravá.


Pro snadnější obsluhu je u obou schránek shodný zámek i klíče. Celková šíře včetně lemování je 8mm a výška 3mm. Hloubka těchto schránek je 1mm. Je vhodná pro vnitřní použití a do sestavy.


Komunikácia prostredníctvom elektronickej schránky nahrádza klasický spôsob komunikácie s verejnou správou a je ekvivalentná k podaniam a doručovaniu dokumentov v listinnej podobe. Hnědá schránka na poštu s vhozem od silnice a výběrem z druhé strany zakomponována do plotového dílu. Vytvorené službou Webnode. Vyrobena z pálené mrazuvzdorné keramiky a zdobena motýli.


Schránka na poštu a noviny. Inšpiratívne produkty vybrala bytová architektka Katarína Olexová. Pozrite si iný tvar, ako klasický obdĺžnik.


Velmi kvalitní nerezová schránka ATLANTA má zabudovanou roli na noviny a letáky. Vhoz pošty je řešen vrchem a výběr schránky je možný jen ze předu. Pořiďte si na ně stylovou poštovní schránku z Biana. Velká nerezová poštovní schránka s prostorem na noviny v horní části schránky.


Vhoz přední, výběr výsuvem kapsy do boku - vpravo nebo vlevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky