úterý 28. června 2016

Automatická travní sekačka

Automatická sekačka při poklesu napětí akumulátorů zamíří do dokovací stanice a zde se dobíjí. Pro správné najetí do doku potřebuje robotická sekačka manévrovací prostor, proto jej neumísťujte do rohu zahrady. Robotické sekačky na trávu - nový pohled na sekání trávy. Inteligentní robotická sekačka Honda Míímo nepřetržitě udržuje konstantní výšku trávy. This feature is not available right now.


Sekačka RLM má vodotěsné pouzdro, které jej chrání před vlhkostí.

Má také dešťový senzor, který můžete aktivovat. Pokud je senzor deště aktivní, sekačka se při dešti vrátí do nabíjecí stanice a zůstane tam, dokud nebude senzor deště suchý. Poté pokračuje dle nastaveného programu.


Vzhledem k tomu, že robotická sekačka nemá sběrný koš, ale posekanou trávu nechává za sebou, hodnotitelé z dTestu posuzovali í mulčovací efekt — tedy schopnost rozmělnit trávu natolik, aby nezůstávala v chuchvalcích, ale byla rovnoměrně rozprostřena po trávníku. Díky SensorCut systému nevytváří robotická sekačka na trávníku pruhy, ale zanechává dokonale udržovaný travní koberec. K jeho orientaci po trávníku není třeba. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit.


V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí. Spolehlivá sekačka , která má tichý chod a její šířka sekání je centimetrů.

Je akumulátorová, proto umožňuje pohodlné použití bez nutnosti kabelu. Pro přenos slouží dvě rukojeti. V případě použití k sečení trávy, jedná se o travní sekačky, používanější název je sekačka na trávu. Slouží-li k zarovnání obilnin, využíváme tzv. Poslední kapitolou jsou sekačky na křoviny, takzvané křovinořezy.


Na rozdíl od klasické sekačky, užívané k sekání vyšší trávy, zabraňuje způsob sekání robotické sekačky trávě v jejím přerůstání. Všímáme si také toho, jak je na tom sekačka s mulčováním a sběrem trávy. Model sekačky Linie Novinka je první z řady L50. Důležitou roli v testu sehrává také obsluha sekačky.


Do hodnocení zahrnujeme rovněž vybavení, spotřebu či hlučnost. Součástí balení je sběrný koš na trávu o objemu litrů. Všechny informace o produktu Sekačka HUSQVARNA AUTOMOWER 31 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HUSQVARNA AUTOMOWER 310. Nechte sekačku dělat svoji práci.


Automatická travní sekačka Ambrogio robot L 2Evolution (KOMA SYSTEM) Automatická travní sekačka Ambrogio robot L 2Evolution ( KOMA SYSTEM ) KOMA system s. Vřetenová sekačka je typem sekačky, který trávu neseče, pouze ji zastřihuje. Tento typ sekaček se pohybuje většinou po kolech. Aby váš trávník byl opravdu co nejhezčí, připevněte k sekačce tzv. Ten zajišťuje, aby tráva nežloutla a na trávníku nezůstal žádný zbytek suché trávy.


Posuďte sami: robotická automatická sekačka STIHL iMow udává nový rozměr sečení trávy.

Během pár hodin se dokáže postarat o to, aby byl váš trávník perfektní a vy jste ho mohli bez omezení využívat. Díky tomu máte dostatek času na věci, které děláte rádi, a můžete se věnovat lidem, na kterých vám záleží. Tím, že ho nožíky rozsekají na mm kousky, tím opravdu nezmizí a stále na trávníku zůstavá. Plně automatická sekačka Automower.


Přečtěte si něco ohledně průměrného p. Svými rozměry je dimenzovaná pro travní plochy do 3m2. Sekačka Oregon, která seče velké travní plochy rychle a efektivně. Bezuhlíkový motor , baterie a sběrný koš Vám dávají sílu a kapacitu vyčistit i ty největší plochy.


Potřebujete se prosekat travní džunglí? S přerostlou trávou si poradíte i bez křovinořezu a motorové kosy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky