pondělí 20. února 2017

Skluzavky smoby

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Jetzt bei Quelle bequem und flexibel bezahlen - Sofort, in Raten oder später! Pro menší děti je možné postavit skluzavku s délkou skluzu 1cm.


Lze snadno prodloužit až na 3cm. Hmotnost skluzavky: 21kg. Rozměry prodloužené skluzavky: 352x186x375cm. Malá skluzavka vhodná již pro děti od let. Robustní slide jemným východu.


Základna přizpůsobena věku. Francouzská společnost Smoby patří mezi přední výrobce hraček z plastu pro děti. V současnosti patří společnost mezi největších evropských výrobců.


Smoby skluzavka pro děti Toboggan KS má pevnou konstrukci a plochu na klouzání dlouhou metru. Vynikající dětské skluzavky od Smoby potěší každé dítě. Ke skluzavce je možno připojit hadici s vodou a vlhčit tak skluznou plochu pro snadnější a rychlejší klouzání. Děti milují klouzání již od raného věku. Pokud jste se rozhodli pořídit jim vlastní skluzavku, rozhodně nebudete litovat.


Děti při klouzání trénují rovnováhu a je pro ně zdrojem nekončící zábavy po mnoho raných dětských let. Smoby Toboggan KS je středně velká skluzavka pro děti s metru dlouhou ergonomicky tvarovanou plochou smyku. Z horní části skluzavky je možnost napojit hadici s vodou.


Seznam produktů s nejvyššími #128175; slevami. Plast, ze kterého Smoby dětské skluzavky vyrábí je odolný vůči povětrnostním podmínkám. Dětské skluzavky Smoby jsou vyráběny z pevného kvalitního plastu s hladkým povrchem. Vyblednutí barev na slunci zabraňuje speciální UV filtr.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Oblíbená značka Smoby patří mezi. Otvor pro napojení na zahradní hadici (hadice není součástí balení). Barevná skluzavka Smoby - skluzavky v jednom! Vyrobena z kvalitního plastu, je stabilní a poslouží na zahradě nebo doma několik sezón.


V naší nabídce naleznete kromě dětských hřišť také skluzavky , houpačky, pískoviště a dětské domečky. Designová barevná stolička na čtyřech širokých nohách je velmi pohodlná a je vhodná pro použití uvnitř i venku. Samozřejmostí dětské skluzavky Smoby je její bezpečnost a ergonomický tvar, aby se na ní hrálo pohodlně. Bezpečnost zvyšuje protiskluzová úprava na schůdcích. Dá se na ni vyjít i bosýma a mokrými nožkami, nehrozí riziko uklouznutí.


Materiál obsahuje anti UV filtr, který chrání plast s barvy jsou proto zářivé a vypadají jako nové dlouhá léta. Nabízím dětskou skluzavku Smoby. Je velmi stabilní určena pro nejmenší.


Hrací sestavy se skluzavkou lze doplnit vlaječkami a erby. Budujeme certifikovaná veřejná dětská hřiště na klíč. Skluzavky Smoby přehledně na jednom místě.


Zkušenosti našich zákazníků jsou velmi pozitivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky