středa 22. února 2017

Posypová sůl cena

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Cenna‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Posypová sůl neboli chlorid sodný (NaCI) má zásadní význam v zimní údržbě komunikací.


Ve většině zemí Evropské unie je naprosto převažujícím materiálem. Dopravu zajišťujeme po celé ČR! Kvalitní pytlovaná posypová sůl v balení po kg.


Jsme obchodním zastoupením polské firmy: P. GER-POL Spółka Jawna sídlící v městě Gliwice. Pytle jsou na paletě chráněny strečovou folií.

Palety jsou jednorázové a nevratné a jejich cena není zpoplatněna. Pokud toto množství nestačí, je možné aplikaci soli opakovat nebo zvýšit dávkování. DPH ( cena palety 13- Kč vč.


DPH) při odběru celé palety ks cena 10- Kč vč. Obsahuje protispékací prostředek. Nejlevnější e-shop OkoloZahrady. Zboží za akční ceny, slevy.


Zvyšuje bezpečnost a provoz na zimních silnicích i chodnících. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Naše posypová sůl je kvalitní sůl pro ruční i strojní údržbu komunikací a chodníků v zimním období. Spolehlivě pomůže s udržením sjízdnosti. Jednotková cena kg = Kč.


Posypový materiál pro odstranění náledí, popřípadě zmrzlého sněhu. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy Kč s DPH. Při skladování v suchu neomezená trvanlivost. Posypovou sůl si můžete objednat pouze po paletách!


Ceny jsou uvedeny bez DPH. Děkujeme, Vaše poptávka byla. Sůl posypová volně ložená s protispékacím přípravkem.

Clorid sodný technický se zrnitostí - mm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Posypový rozmrazovací prostředek určený k uvolňování ušlapaného a uježděného sněhu, ledu a námrazy z chodníků, komunikací a dopravních ploch při jejich zimní údržbě. Díky této velikosti krystalů je zimní údržba velice snadná.


Je nevhodná pro potravinářské účely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky