středa 15. února 2017

Dětská zahradní sestava

Vybírejte zahradní sety pro pohodlné rodinné stolování nebo k posezení s přáteli na FAVI. Sestavy z umělého ratanu, ratanové, hliníkové a kovové sety za skvělé ceny. Dvě pevné lavice jsou napevno připojeny ke stolu, což zajišťuje dokonalou stabilitu. Součástí balení je spojovací materiál, montážní plánek, návod na údržbu a povrchovou úpravu. Veškerá dětská hřistě, hrací věže a dětské skluzavky pro privátní účely nabízíme i systémem Postav si sám.


Kalev je dětské hřiště skládající se ze dvou houpaček a lezecí sítí.

Tato sestava je vhodná pro nenáročné děti. Vše, co dělá děti štastnými. Kovovo dřevěná zahradní sestava Opolany sestává ze dvou lavic a jednoho stolu.


Jedná se o kvalitní českou výrobu. Vše je vyrobeno z masivního smrkového dřeva. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise!

Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Povrchová úprava přírodní provedení. Sestava je ideálním doplňkem k sestavě Dřevoland-Max 0m a zaručí vám pohodu pro vaše nejmenší a koneckonců i pro vaše oddělené stolování. Zahradní sestava Willy Junior přírodní.


Na přání je možno zhotovit i jiné rozměry. Dodáváno jako jednoduchá stavebnice (balíky) s montážním plánkem. Vhodné na zahradní restaurace, zahrady, chaty, chalupy a rodinné domy.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Dětskou zahradní sestavu je možné dodat v řadě odstínů povrchové úpravy (za příplatek) nebo jako bezbarvý. Každá herní sestava Jungle Gym většinou obsahuje alespoň jednu skluzavku. Dřevěná lavice je vyrobena z masivu. Možno zajistit včetně povrchové úpravy.


Pevná, stabilní dětská hrací sestava dodávaná včetně. Kvalitní zahradní sestava Mevan s doplňky borovice polohovací. U každé dřevěné zahradní sestavy je uvedena délka a tloušťka materiálu po opracování. Jelikož níže uvedený zahradní nábytek vyrábíme, můžeme vám vyrobit jakékýkoliv rozměr zahradní sestavy podle Vašeho přání.


Dětské plastové pískoviště-bazén Sandy.

Dětská pískoviště se stříškou borovice. Dětský plastový domeček Magic Villa Play, béžový. U nás najdete nejen zahradní nábytek, ale také celé zahradní sestavy. Tato povrchová úprava velmi dobře dřevo chrání proti povětrnostním vlivům. Zároveň je možné si sestavu opatřit vlastím nátěrem.


Věříme, že si z naší nabídky dřevěných zahradních sestav vyberete tu pravou, přispěje ke zútulnění právě těch vašich prostor. Tato jedinečná sestava obsahuje dvě houpačky, skluzavku a provazový žebřík, díky čemuž na ní může dovádět až pět dětí. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Krásné zahradní sestavy kombinují křesla a gauče pro pohodlné posezení, stolky nabízí dostatečný prostor pro odložení občerstvení, nápojů nebo časopisů.


Vybírat můžete z řady barevných i stylových variant.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky