čtvrtek 16. února 2017

Zahradnictví safro

Je hned vedle prodejny zahradnictví. S velkou radostí nabízíme nadmíru široký sortiment zdravých plodů od českých jablek a brambor, přes jihoevropské lahůdky až k několika tropickým druhům, jako jsou například banány či ananas. Zaručujeme zážitek pravých chutí a dokonalého zdraví. Nově nabízíme u některých rostlin i menší velikosti, které lze zaslat poštou.


A pro jihočeské zákazníky je otevřena prodejna v Chlumci u Českého Krumlova, kde je ke shlédnutí i vzorková zahrada.

Toto zahradnictví zásadně nedoporučuji. Odmítají řešit reklamace,. Dokud u nich nakupujete za destíky tisíc, jsou velmi milí a ochotní.


Nelze uplatnit na zboží v akci nebo již jinak zlevněné. Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. V období od listopadu do konce února je zavřeno.


Pouze po předchozí dohodě je přítomna obsluha pro vydání objednávek.

Bewertungen „Nedporučuji. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Prague and beyond. Zahradnictví Havlis – Za Mototechnou 1 Prag – Mit 4. Naše zahradnictví nabízí krásné rostliny do vašich rajských zahrad.


Prodáváme pouze kvalitní a rozrostlé rostliny - nikoli sazenice. Brzy nás čeká práce na zahrádce. Koupili jsme zde několik vztrostlých stromů, se. Sázení okrasných květin, sadba bylinek a zahradní práce, které zahrada po zimně potřebuje.


Specializujeme na magnólie, stálezelené listnáče a kvetoucí stromy a keře včetně rarit a specialit. Vám umožní přehledné vyhledávaní zahradnictví v Praze a okolí. Naleznete zde přehledně řazené informace a kontaky na zahradnictví, specializované zahradnictví , pěstitele, farmáře, trhy, farmářské trhy a vše spojené s pěstováním na zahrádkách a malých bio farmách. Nabízíme i široký sortiment již plodících ovocných stromků, trvalek, bambusů a trav. Provozujeme zahradnictví specializující se na stálezelené listnáče, magnólie a stromy a keře kvetoucí v létě.


Pro sběratele máme kolekci raritních dřevin. Kvalita zahradnictví a zahradních center je v České republice velmi různorodá. Našli jste při vašich toulkách za pořizováním nových rostlin do zahrady.


Auta mohou parkovat na prostorném parkovišti přímo před vchodem do areálu zahradnictví.

Stanice vlaku (minut z nádraží Praha Smíchov) je cca minut chůze. Autobusová zastávka je v blízkosti vlakového nádraží. V Safro je vše popsáno u každé rostliny, webové stránky už nemohou být přehlednější, člověk nakoupí mnohem snáz než kdekoliv jinde. Osobně jsem jiná zahradnictví zavrhnul, mám ze Safro dá se říci celou zahradu a určitě tam budu nakupovat dál.


Na stránkách najdete obrázky, návody na pěstování a e-shop, kde lze květiny objednat. Rádi se po nějaké době zase vidíme. Nabízíme opadavé a stále zelené listnáče, jehličnany, magnólie, azalky a rododendrony.


Jim Tessmer of Jack Safro Toyota in the Hamlet of Brookfield offers his holiday greeting. Snažíme se o neustálé rozšiřování našeho sortimentu. Vybíráme produkty od nejlepších českých i zahraničních dodavatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky