pátek 17. února 2017

Zahradní skluzavka

Naše nabídka osloví každého! Nízká cena a doprava ZDARMA! BAREVNÉ VARIANTY : růžová, žlutá, modrá, zelená, červená, světle zelená, světle modrá.


Nosnost 1kg Vám zaručuje, že se nemusíte bát o bezpečí vašich dětí. Připojení na zahradní hadici.

Skluzavka příjemně osvěží vás i vaše děti. Nafukovací SPEED RAMP - měkký nafukovací tobogán. Kolíky na připevnění do země (ideální je instalace na travnatý povrch) součástí dodávky.


Na skluzavce se nacházejí vodní trysky, které neustále zavlažují dráhu, což umožňuje skvělé klouzání. Cíl tvoří speciální nafukovací. Je to bezpečný výrobek, který je možno předělat na vodní tobogán. Dětská zahradní houpačka kovová CanCan Duett.


Přídavný modul Fly 1V2.

Houpačka Imprest MAGNUS. Cena této skluzavky je velice nízká - na kvalitě však skluzavka nezt. Prodáváme a montujeme zahradní domky, pergoly, přístřešky, chatky, sruby, zahradní domky na nářadí, garáže, přístřešky na auto. Schnell und sicher online buchen. Kratší skluzavka je dlouhá 220cm a vyhovuje podestě ve výšce cca 125cm, dlouhá skluzavka je dlouhá 265cm s podestou o výšce cca 145cm.


Doporučujeme dodržovat doporučené výšky podest pro oba typy skluzavek, tak abyste dosáhli optimálního skluzu vašich děti. Rovněž nabízíme široký výběr výrobků na zahradu, jako zahradní nábytkové sady, slunečníky, grily, stoly a aluminiová křesla. Specializujeme se také na dětská elektrická auta, tříkolky a odrážedla pro děti. Pokud potřebujete poradit, zeptejte se našeho personálu! Nezapomeňte, že na skluzavky značky Monkey´s home nabízíme sedmiletou záruku a dárek.


Tento zahradní domeček se skluzavkou je splněný dětský sen. Děti si v něm budou hrát celé hodiny. Domeček je velmi odolný a variabilní - skluzavku.


Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy. Doprava a montáž nejsou.


Jedičná skluzavka , kde naleznete hladkou a také zvlněnou variantu.

Velmi kvalitní a odolný materiál. Vhodná pro děti již od let. Praktické: rozkládací, závěsné. Se stříškou máte i příjemný stín.


Stačí připojit hadici s přívodem vody a vodní závody mohou začít. Udělejte radost svému dítěti a pořiďte mu neobvyklou zahradní skluzavku. Bigjigs Toys Dřevěná korálková houpačka. Tento týden zakoupil Zákazník Již zakoupilo více než 5zákazníků Skladem 63.


Nejdůležitější část celé klouzačky - samotná skluzavka dala docela zabrat. Zahradní skluzavka m. Možná to bylo dáno špatně zvolenou metodou, nebo mojí zbytečnou pečlivostí. Vodní skluzavka nabízí pro děti i dospělé mnoho zábavy.


Stačí jen rozbalit na zahradě, nafouknout, připojit zahradní hadici nebo namokřit vodou a zábava může začít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky