středa 22. února 2017

Zahradnictví libochovice

Naše zahradnictví má dlouholetou rodinnou tradici s kořeny více než tři generace nazpět. Rodinné zahradnictví u Kotoučů předali dceři a celé rodině Löbelů dědeček a babička Kotoučovi koncem devadesátých let 20. Tradice firmy „Kotoučovo zahradnictví“ je již ověnčena korunkami tří století, za kterých firma působila. Kořeny je třeba hledat v okolí Kladna, odkud pan Kotouč nejstarší pocházel, a který na svém vandru za zahradnickým řemeslem zakotvil nejprve na panství v Lednici na Moravě.


Snad řízením osudu, snad také tím, že majitelé libochovického panství měli na jižní Moravě rozsáhlé majetky, zavedly cesty života p. Dále prodáváme vnitřní a venkovní keramiku. Subtropické zahradnictví a e-shop. Prodáváme rostliny typické pro subtropy, květiny, citrusy, léčivé rostliny, ovocné. Soukromé zahrady, veřejné zahrady. Zabýváme se projekcí a výsadbou soukromých zahrad i veřejných.


Nabízíme: projekci a realizaci Vaší. Zahradnictví - ovocná a okrasná školka - Bielmacz Jan Ing. Vítejte na stránkách Zahradního centra Dubany, které naleznete nedalo Pardubic. Uvažujete, jak vytvořit zahradu svých snů? Můžete si nechat třeba jen poradit, nebo si nechat zajistit materiál, rostliny a zahradu si budovat sami.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.


Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci. Publikováno v Novinky dne 8. Centrální registr firem. Informace, služby a slevové nákupy pro firmy a podnikatele. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Spřátelené zahradnictví, které nemá s půjčovnou kromě pomoci s výdejem osobních odběrů nic společného. Všechny záležitosti kolem půjčení vyřizuje kontaktní osoba uvedená výše. Internetové stránky Mateřské školky Sluníčko Libochovice , středisko v Poplzích. Zasíláme rostliny poštou nebo si u nás můžete rostliny vybrat napřímo.


Provozujeme školku okrasných a alejových dřevin. Jednou z našich posledních realizací byla práce na založení nové zahrady vedle zrekonstruovaného statku na okraji Prahy. Zde jsou fotografie z realizace zahrady. Moderní zahradnictví Litoměřice už nepočítá s tím, že by uživatelé toužili po zahradě, která bude primárně sloužit pro pěstování ovoce a zeleniny.


Dnešní uživatelé spíše volí designově vyvážené venkovní prostory sloužící k relaxaci. Zahradní architektura Libochovice Řadu prací můžeme zvládnout sami, ale brzy poznáme, že volného času pro realizaci nemáme mnoho a nakonec nám docházejí i síly. Proto včas přizveme odborníky, jako je zahradnická firma Zahradní středisko s. Akce se koná pod záštitou: prezidenta republiky, předsedy vlády, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva zemědělství a Ministerstva školství. Jsme schopni realizovat i projekty. Provádíme rekonstrukce a údržbu zeleně, závlahové.


Labem,po příjezdu do Lovosic směr Libochovice ,provozovna se nalézá mezi Lovosicemi a Siřejovicemi. Litoměřic -po příjezdu do Lovosic první křižovatka směr Teplice,po cca 2km na křižovatce odbočit vlevo směr Libocho. Naše rodinné zahradnictví najdete v Žiželicích nad Cidlinou.


Díky tomu máme více než let zkušeností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky