pátek 17. února 2017

Struna krovinorez

Dobrá struna do křovinořezu se nesmí během práce několikrát přetrhnout. To se může stávat v případě nylonových strun. Vyžínací struny z nabídky. Hranatá vyžínacia struna má v poraste nižší rezný odpor, čím sa znižuje namáhanie motora krovinorezu.


Vo vnútri guľatej struny sa nachádza jadro z pevného materiálu, ktorý minimalizuje zlomenie.

Vonkajší materiál sa vyznačuje vysokou elasticitou a odolnosťou. Tieto vlastnosti predlžujú životnosť strún až o. K dispozícii sú rôzne priemery a dĺžky. Vďaka teleskopickej rukoväti si ho môžete prispôsobiť tak, aby sa vám s ním dobre pracovalo.


Za veľmi výhodnú cenu tak získate výkonný model , ktorý si aj vďaka kovovému trojzubcu poradí so všetkými odolnými rastlinami. Motorový krovinorez so záberom nožov 25cm a záberom struny 43cm. Poloautomatické odvíjanie struny.

Výkonný krovinorez s bohatým príslušenstvom skvelo poseká trávu a poradí si s krovinami a húštím. Je vybavený vysokým výkonom, objemnou palivovou nádržou a nastaviteľnou rukoväťou. Ať už vás čekají vysoká tráva, plevel, keříky nebo větvičky, křovinořezy od společnosti Husqvarna splní očekávání, která jste do nich vložili.


Výrobca Objem motora Priemer s. Kombinuje výhody dvojtaktného a štvortaktného motora. Menej emisií, zároveň žiadna výmena oleja a príjemný zvuk. Výmenou za trávny alebo pílový kotúč môžete krovinorez ľahko prispôsobiť tomu, čo práve robíte - od vyžínania trávy na záhrade až po ťažkú prácu v náročnom teréne. Magnetický držiak noža umožňuje bezpečnú, jednoduchú a rýchlu výmenu kotúča.


Novinkou v naší nabídce je struna Gator SpeedLoad ve tvaru disku, kterou navinete do strunové hlavy za méně než vteřin. Pro snadnější orientaci v nabídce našich strun můžete použít průvodce nabídkou strun OREGON. Volil bych strunu hranatou s nejakym hlinikovym vlaknem, nebo co v tom je, prumer 7-mm.


Kdyz je struna vylozene lacina, tak muze byti nakonec draha, muze hodne ubyvat, mam radsi, kdyz neco vydrzi-mene caste navijeni, lepsi komfort prace, atd. Mam pocit, ze hranata lehceji sece, nez kulata. Elektrické strunové sekačky na trávu a křovinořezy STIGA jsou lehké a kompaktní produkty určené k sečení a zarovnávání domácího trávníku tichým a. Levý závit - pro křovinořezy Blue Bird.


Z údajov alebo obrázkov na tejto webovej stránke si nemožno uplatňovať žiadne nároky.

Krovinorez – 2takt, výkon 52ccm 2. Perfektný krovinorez za dobrú cenu. Je vhodný pre kosenie nízke i vysokej trávy (až do m), žihľavy, slabších kríkov bez drevnatých stoniek a slabých náletových drevín. Křovinořez 2takt, výkon 52ccm 2. Hmotnosť kg bez nástroja a krytu. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Třísložková struna se skládá z vysoce kvalitního. STIHL CFPro 4mm x 35m. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Struna OREGON oranžová kulatá mm x 15m. Vysoká odolnost proti třepení ve všech podmínkách. Nový model DEMON RQ5má bohatšie vybavenie a ešte lepšiu kvalitu. Skvelá cena z neho robí ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú lacné a spoľahlivé riešenie pre domáce použitie. Připojit reakci Žací nůž vs.


Obecně byste měli dbát na to, aby byla struna na obou stranách stejně dlouhá. Na správnou délku se zkrátí struny při prvním sečení o nůž na ochranném krytu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky