pátek 24. února 2017

Ovci pletivo

Pletivo pro ovce - ovčí uzlíkové pletivo Pastevecké pletivo vhodné pro chov ovcí, koz a dalších zvířat. Pro pastevní chov zejména ovcí a kozí a daňku. Poplastované svařované pletivo za fantastickou zaváděcí cenu ! Povrchová úprava spočívá v zinkovaném a. Ovčí uzlíkové pletivo slouží k oplocení chovů ovcí, koz a dalších hospodářských zvířat. Pletivo určené pro pastevní chov (skot, koně, pštrosy), nejen pro ovce.


Ovčí pletivo nabízíme ve více variantách. Hustota ok, která se směrem vzhurů snižují. Velikost oka je speciálně vytvořena proti uvíznutí hlav ovcí.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Obecně lze životnost plotu stanovit na až 15let. Vrchní a spodní vodorovný drát 8mm.


Popis: Velký výprodej pletiv. Lesní uzlíkové pletivo - 150. Nabízíme kvalitní pletivo , vhodné pro vytvoření ohrady pro ovce i jiná hospodářská zvířata. V této kategorii naleznete uzlové i svařované ovčí. Ohradu z ovčího pletiva je možné přemístit bez následného poškození pletiva.


Nezanedbatelná je i nízká cena ovčího pletiva. Typově jde o uzlové pletivo, které je mimořádně vhodné pro ovce a kozy. Dům a zahrada - Ovci pletivo bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pletivo z naší nabídky je levné a zároveň vysoce kvalitní. Na svařování pozinkovaných drátů dohlíží odborní technici.


Naše lesní, ovčí pletiva jsou špičkou na trhu. Zakládáme si na pevnosti a vysoké životnosti našich pletiv a to použitím kvalitních a velmi silných drátů. Kč mínus množstevní sleva 5o Kč.


Pletivo je speciálně vyrobeno především pro chov ovcí. Rozteč všech ok je 1x 1mm. Uzlíkové pletivo pro ovce je mnohem pevnější než svařované pletivo BENITA, které je určeno především k ochraně dřevin proti okusu drobnou zvěří. Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby.


Zboží za akční ceny, slevy. Zvířata - Ovci pletivo inzerce. Vítáme Vás na našich stránkách.


Do stavby plotu okolo lesní školky či pole se můžete pustit v jakémkoliv ročním období. Spodní dráty jsou rozteč 5cm. Králičí pletivo lze vyžít nejen k chovu králíků, ale i dalšího drobného zvířectva jako jsou husy, kachny, slepice, krůty aj.


Důležitým parametrem je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky