čtvrtek 16. února 2017

Koupaliště hořovice

Pokud děti projeví zájem a budou chtít pokračovat v plavání je možná i spolupráce s plaveckým oddílem Hořovice. Výuka je vedena zkušenými cvičitelkami a plavčíky plaveckého bazénu. Bazén pro děti s umělou skálou, bazének pro neplavce s houpacím lanem, skluzavkou, s ostrůvkem a vodním hřibem. Aquapark Hořovice má letní i krytou část, takže si v každém ročním období vyberete to své.


Letní část vám poskytne zábavné i odpočinkové. Koupaliště Hořovice má kapacitu okolo 9návštěvníků.

Krytý plavecký bazén má pak kapacitu okolo 1osob. Bazének pro děti má umělou skálu, skluzavku, ostrov a vodní hřib. Místní koupaliště s betonovou nádrží je napájeno z Ohrazenického potoka.


Bazén má část vhodnou pro plavce i neplavce. Na zatravněném okolí mohou děti využít prolézačky a houpačky a brouzdaliště napájené z koupaliště. Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice.


LETNÍ AQUAPARK HOŘOVICE. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu.

PLAVECKÝ AREÁL HOŘOVICE. Plavecký bazén: Sauna a ubytovna: Aquapark. Za čipovou permanentku se platí vratná záloha 1Kč. Koupák hořovice a jedna jízda na tobogánu.


Archiv Ceník krytého bazénu. Dospělý, návštěv, 55- Kč. V letních měsících je návštěvníkům k dispozici. Jelikož se jedná o venkovní aquapark, je otevřen pouze za slunečného počasí během letních prázdnin.


Hledáte-li spolu se svými nejbližšími vodní areál, ve kterém se během horkých letních dnů můžete nejen zchladit, ale také si užít nikdy nekončící zábavu, navštivte aquapark Hořovice. Dům za použití kvalitních materiálů procházel v roce. Provoz přírodního koupaliště - biotopu. Voda v biotopu je čištěna pouze rostlinstvem a kvalita vody je velmi uspokojivá. Vstupné: od let do 1cKč, do let: Kč, dospělí: Kč.


Bazén, který zde najdete, vás svým tvarem určitě zaujme. Klasický obdélníkový tvar zde vyměnili za obrys velryby. Bazén je unikátní i svou proměnlivou hloubko, čímž je vhodný pro všechny věkové kategorie.


Hloubka bazénu je od do metrů.

Pohodlí vám na koupališti zajistí převlékárny i úschovna kol. Pokud vás radovánky ve vodě přestanou bavit je zde hřiště na minigolf. Zámek Hořovice Hrady a zámky V Hořovicích ve středních Čechách nedaleko od Prahy najdou návštěvníci barokní, tzv. Vyhledání dle vzdálenosti. Zadejte do jaké vzdálenosti se mají vyhledat okolní lokality s fotografiemi.


Budou nalezeny lokality s fotografiemi. Městský plavecký areál Hořovice. Veřejný plavecký bazén a venkovní aquapark v Hořovicích. Poslední fotografie Fotoalbum. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. V krytém plaveckém areálu je vám k dispozici 25m plavecký bazén a menší bazén pro děti. Ve venkovním Aquaparku pak najdete 25m plavecký bazén, bazén pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky