pondělí 20. února 2017

Anona ostnitá koupit

Anona graviola ostnitá , kde nejlépe koupit ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Má velké žlutozelené plody s bílou mírně nakyslou dužinou, která se využívá především k výrobě džusů a šťáv. Chuť plodů anony ostnité připomínají mix chuti jahod a banánů.


Je to malý strom, který dosahuje maximálně výšky osmi metrů. Velké plody ve tvaru protáhlé ostnaté koule na něm působí velmi výrazně. Tyto plody mají bílou, nakysle sladkou dužinu, která se buď přímo jí, nebo se z ní dělají ovocné nápoje, dřeně a podobně. Pochází z Jižní Ameriky.


Anona ostnitá je zelený stromek, který dorůstá až do m. Kůra je tmavě hnědá, hladká, u starších rostlin vrásčitá. Větvičky jsou sametově plstnaté. Jde o stále zelený strom, kterého plody jsou žlutozelené s bílou dužninou, srdčitého tvaru o velikosti do cm.


Listy má lesklé, hladké, tmavozelené. Všechny části stromu gravioly jsou užívány v tropické přírodní medicíně - kůra, listy, kořeny, plody i semena. Anona se dá sehnat minimálně v jednom obchodě v centru Prahy. Obchod se jmenuje Frutapura a nachází se v ulici Rámová, kousek od Nám.


Rádi by jsme Vás seznámili s tímto zdraví prospěšným ovocem a nabídli Vám jeho dodání pro vaše potřeby. Annona ostnitá (graviola) se v zemích, kde je pěstována, využívá i jako přírodního léčebného prostředku. Snižuje teplotu, v lidovém léčitelství bývá odvar z kořene používán k vypuzení střevních parazitů.


Látkám obsaženým v graviole (annoně) se přisuzují protinádorové účinky. Nejpopulárnější je odvar z listů gravioly, který je indiány považován za bojovníka s kardiovaskulárními neduhy, zažívacími obtížemi i parazity. Její domovinou je Jižní Amerika.


Shopu obchod se specializací na. Ve větším množství také obsahuje vitamín A, B B C a niacin. Kvete na jaře tmavě hnědou až purpurovou barvou.


V lidovém léčitelství se používají listy a plody. Graviola je ceněná pro svůj vysoký obsah tříslovin. Je to, protože určité velké korporace chtějí dostat zpět svoje peníze utracené za roky výzkumu při snaze vytvořit syntetickou verzi tohoto k prodeji.


Plod nebo případně i celá rostlina se lidově nazývá quanabana , gunabana, guanabana , velký či ostnitý corossol , ostnitý cachiman , graviola nebo soursop. Vůně jejích plodů připomíná aroma medu, chuť je jako mix jahod a banánů a jsou tvrdší než ostatní druhy Anony. Na jaře má rostlina tmavě hnědou až purpurovou barvu. V léčitelství se kromě plodů.


Díky annocenovým acetogeninům, které mají všestranné účinky, jsou léčivé téměř všechny části stromu: plody, semena, kořeny, kůra i listy. Strom pochází pravděpodobně z Antil, Střední Ameriky a severu Jižní Ameriky. Láhevník, anona (Annona), to je početný rod tropických dřevin.


Annona muricata je stále zelený keřík, který má své využití hlavně v léčitelství. Annona glabra česky nazývaná také Láhevník - Pond apple. Klidně to může být ve skutečnosti jen gramů listů vymáchaných do půl litru vody.


Rostlina Anona je strom pocházející z Jižní Ameriky. Je to proto, že určité velké korporace chtějí dostat zpět svoje peníze utracené za roky výzkumu při snaze vytvořit syntetickou verzi k prodeji. Takže když to teď víte, můžete pomoci kamarádovi v nouzi, když mu to sdělíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky