pondělí 27. února 2017

Drtiče větví profi

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Práce profi drtiče větví GTS od firmy GTM. Drtič vhodný pro firmy, města, komunální služby, zahradníky. Drtiče větví - štěpkovače dokážou zbytky dřevního odpadu velmi snadno znovu zhodnotit.


Stačí pár okamžiků a drtička na větve ho promění na kompostovací nebo mulčovací materiál. Drtičky větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou lze spolu s dalším odpadem kompostovat či použít místo mulčovací kůry. Samozřejme je u drtičů a štěpkovačů větví důležitý výkon motoru a fakt, zda je součástí dodávky i nádoba na drcenou směs či nikoli.


Před nákupem drtiče si promyslete, zda pro vás bude vhodnější benzínový nebo elektrický drtič větví. Zahradní drtič větví je jiný název pro štěpkovač. Tiché drtiče zahradního odpadu a drtiče větví.


Skupina drtičů Bosch AXT obsahuje dva výkonné modely drtičů větví. Nekompromisní výkon drtičů větví Bosch využijete k drcení zahradního odpadu nebo drcení větví. Při pravidelné údržbě zahrady vzniká často velké množství biologického odpadu, který je možné dále zužitkovat. Na posečenou trávu je možné bez dalšího zpracování použít kompostéry, jenomže co s biologickým od.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Při výběru drtiče větví a štěpkovače větví je třeba dát pozor na vhodnou konstrukci stroje. Na trhu je mnoho drtičů , které jsou však vyrobeny na dvou základních platformách konstrukce (rotující nože, drtící fréza). Nové video je o zahradních drtičích větví a dřeva.


Na videu jsou drtiče větví Hecht 6a DB 400. Provedení: Elektromotor kW Použití: Drcení větví , dřeva a dřevního odpadu na štěpky vhodné ke spalování nebo kompostování Maximální průměr. Větší rozměr zvládnou profi drtiče. Sledované parametry zahradního drtiče jsou výkon, hlučnost a maximální průměr větví. Pohon – zde máte na výběr ze dvou možností – benzínový nebo elektrický.


Počítejte předem s tím, že elektrický potřebuje mít v dosahu zásuvku a dosahuje menších výkonů, než benzínový. Maximální průměr větví – U každého zahradního drtiče by mělo být uvedeno, jaký maximální průměr větví zvládne zpracovat. Před koupí se proto ujistěte, že je tato hodnota uvedena na výrobku.


Drtiče, štěpkovače Elektrické i benzínové modely zahradních drtičů a štěpkovačů napomáhají efektivnímu úklidu zahrady a jsou ideálními pomocníky pro přípravu kompostu. Praktičtí pomocníci na zahradě, ke snížení objemu organické hmoty, pro produkci mulčovacího materiálu nebo přípravu materiálu ke kompostování. Drtič větví má ve svém jádru rotující nože, které pracují ve vysokých otáčkách.


Drtič je tak v porovnání se štěpkovačem mnohem hlučnější. Větve je potřeba do drtiče mírně zatlačovat a rozhodně doporučujeme používat ochranné pomůcky jako jsou rukavice a brýle. Některé modely mají funkci automatického vtahování suroviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky