pondělí 20. února 2017

Jindřichův hradec aquapark

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Kostenloser Versand verfügbar.


Rodiče kojenců mohou v městském Plaveckém bazénu Jindřichův Hradec využívat „Sobotní koupání pro děti do roku věku“. Der Aqua-Park ist seit 2.

Er befindet sich am Hallenba Genaueres unter: mapa. Se vstupenkou zakoupenou u venkovní pokladny nelze vstupovat do krytého bazénu. Pro vstup do celého areálu používejte horní pokladny v atriu krytého bazénu. Vážení zákazníci, z důvodu druhé etapy celkové rekonstrukce a přístavby plaveckého areálu, je od 1. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni.


Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Chata se zahradou se nachází v klidné okrajové části Jindřichova Hradce.

Pobyt ocení zvláště rybáři a ti, kdo mají rádi koupání, protože chata. Aquapark je v provozu od 2. Hotels in Jindřichŭv Hradec Reservieren. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise!


Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen. Wir konnten Ihren Standort nicht ermitteln. Sie sind am richtigen Ort.


Občerstvit se můžete v restauraci či kiosku. Moderní areál v Jindřichově Hradci spojil aquapark a plavecký bazén do velmi přitažlivého cetra pro volný. Volný čas v Jindřichově Hradci můžete strávit v aquaparku nebo skateparku. Vlastní budova plaveckého bazénu zahrnuje jeden metrů dlouhý bazén, jeden dětský bazén, a poté relaxační část se slanou vodou. Zastřešený plavecký bazén zahrnuje m dlouhý bazén, dětský.


Book your hotel online for the best rates.

No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed. V aquaparku je nainstalováno turniketů , pokladní místa a 3skříněk osazených systémem LOX 300.


V ní najdete chrliče, divokou řeku, protiprou relaxační vzduchovou lavici a dvě vířivky. Součástí vnitřního areálu je také m dlouhý tobogán, parní kabina či sauna. Plavecký bazén, tobogán, parní kabina i dětský koutek.


Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Mikor Jindřichův Hradec , így a 15. Stílusosan berendezett vendégház barátságos légkörrel, standard felszerelt szobái felújított bútorokkal, TV.


Ve vnitřní části na návštěvníky čeká metrů dlouhý plavecký bazén se šesti drahami, relaxační b. V Jindřichově Hradci najdete jak zastřešený plavecký bazén, tak venkovní aquapark. Vyjeďte s partou a vychutnejte si aquapark s zábavou či pohodou či muzei v oblasti Jindřichův Hradec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky