čtvrtek 20. února 2020

Opěrné stěny

Stěny mohou být přímé, zvlněné, vyduté, vypouklé nebo zalomené do úhlů. Nespornou výhodou systému je jednoduchá a rychlá montáž. Jednotlivé prvky se skládají jako stavebnice jen za pomoci zámkového systému a plastových kolíčků.


Geostone Wall System (GWS) je certifikovaný SRW stavební systém pro stavbu vyztužených konstrukcí opěrných stěn. Systém je určený pro silniční a železniční s. Námi vyráběné opěrné stěny slouží k vytvoření opěrných stěn na vyrovnání terénních změn, využijí se k výstavbě silážních. Slouží k vytvoření OPĚRNÝCH STĚN na vyrovnání terénních změn, používají se k vytvoření opěrných zídek, stěn, terénních teras v různých výškových podmínkách, ať už v privátní, tak i komunální oblasti. Díky tomu jsou tyto opěrné zdi vhodné zejména jako dělící prvky ve skladech nebo pro zřetelné a zároveň nepříliš rušivé vymezení konkrétního prostoru.


GABIONOVÉ OPĚRNÉ ZDI se plní většinou strojově čelním nakladačem nebo bagrem. Pohledová strana se skládá, zbytek se jen naplní vhodným materiálem. Betonové opěrné zdi tvaru T nebo L jsme schopni dodat v desítkách rozměrů, i zajistit realizaci na míru vašemu konkrétnímu projektu. S touto variabilitou souvisí i široké možnosti využití betonových opěrných zdí, která tak zabezpečí potřebnou oporu stavbám, jsou vhodné i jako dělící stěny nebo k výstavbě obrubníků… Možností je nespočet.


Do horní části dílce lze zabudovat kotevní prvky pro uchycení zábradlí. Základem stavby je zhutněné štěrkové lože. Svahovky jsou vzájemně provázány dvoutáhly , které se semknou s terénem a zamezí jakémukoliv posuvu. Sestava opěrné stěny typu A se používá pro stavbu průjezdných siláží, polních hnojišť a jiné.


S dílci se manipuluje za závěsná oka. Při manipulaci s opěrou se používá otvor v těžišti. Výška opěrné stěny je volitelná v rozmezí od metru do metrů. Tloušťka prvku pro opěrné stěny vychází podle statických požadavků a je rovněž odvislá od výšky opěrné stěny a působícího zatížení.


Vzájemné působení může být zajištěno smykovou drážkou doplněnou o výztuž. Například pro výstavbu hnojišť a silážních jam, k vytvoření opěrných stěn, jako podstavy. Silážní stěny , dělící stěny skládek kameniva a sypkých materiálů.


Nejčastěji se jedná o rozšiřování silnic, železnic, budování nájezdových ramp nebo výstavbu mostních křídel. Vyberte si z více než 7prodejních míst po celé České republice a na Slovensku. Stavíme : Výrobní haly, silážní žlaby a jímky, protihlukové stěny , kóje na materiál, protipovodňové stěny , boxy na odpady nebo sypké materiály, opěrné zdi, ohrady Nenašli jste to, co potřebujete postavit? Kontaktujte nás, dokážeme postavit mnoho dalšího.


Dělící stěny Grefa, Grefa L Prvky montovaných opěrných a zárubních zdí Římsový lícní prefabrikát Lomený římsový lícní prefabrikát. Při výstavbě opěrné zdi z dutých tvarovek Face Block je zcela nezbytné dodržet správný technologický postup a tím. Opěrná stěna s ocelovou výztuží. Dokumentace je vypracována na základě.


Líc stěny vyztužíme konstrukčně sítí, základová desky by měla být vyztužena při horním i dolním povrchu. Mají prakticky neomezenou životnost, široké možnosti využití, jsou variabilní a jejich osazení je časově nenáročné. Geotextilie, geomříže, georohože, geobuňky.


OPĚRNÉ A SILÁŽNÍ STĚNY - GREFA POPIS Op ěrné a silážní st ěny GREFA jsou železobetonové dílce pr ůřezu obráceného písmene „T“ a obdélníkovou. Gabiony - Opěrné stěny. Popis: Opěrné a silážní stěny GREFA jsou železobetonové dílce průřezu obráceného písmene „T“ a obdélníkovou základnou. Stavebnicové svahovky na opěrné zdi, ploty, dělící stěny a schodiště. Vypočítejte si potřebný materiál pro váš projekt.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. DÍLCE PRŮMYSLOVÉ A OBČANSKÉ VÝSTAVBY 1- Opěrné stěny L,T PREFA ŽATEC s. Vyrábíme formy převážně pro silniční a dálniční stavby, např. Jednoúčelové stroje a zařízení Zařízení projektované a vyrobené dle zadání zákazníka pro jeho technologické podmínky a potřeby. Teplé skoro jarní počasí láká k drobným úpravám okolo domu i na zahradě.


Nabízíme vám jednoduchou technologii na rychlou stavbu opěrné. Betonové opěrné stěny se pak často využívají i jako dělící stěny ve skladech sypkých hmot nebo k oplocení pozemku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky