pátek 14. února 2020

Solná jeskyně lázně bohdaneč

Hotels in Solna , Schweden. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!

Einfach, schnell und sicher buchen! Léčebné lázně Bohdaneč a. Tuto metodu inhalace soli rozptýlené ve vzduchu využívali s velkou úspěšností již starořečtí lékaři. Po posouzení zdravotního stavu Vás krom volného času, které můžete využít na procházky po okolí, Vás čekají koupele, masáže, obkla solná jeskyně a rehabilitační plavání.


Celkem záznamů v části solné jeskyně Pardubický kraj. V KORÉ solné jeskyni panuje unikátní a nenapodobitelné klima vytvořené působením velkého množství soli, z kterého je jeskyně postavena. Spolu se speciálním klimatizačním systémem, který uvolňuje důležité prvky z krystalů, tak vzniká unikátní mikroklima srovnatelné pouze s klimatem přímořským, avšak mnohem intenzivnější.


Solná jeskyně vybudovaná výhradně ze soli z Mrtvého moře.

Lázně na zkoušku na noci v lázních Bohdaneč. Během pobytu se budete věnovat koupeli, masáži, finské sauně, whirlpoolu a odpočívat v solné jeskyni. Taktéž můžete využít vstup do bazénu na hod. Stravování je formou polopenze. KORÉ – solná jeskyně , 1x finská sauna a. Lázně Bohdaneč Celkem záznamů v části solné jeskyně Pardubice.


Popis procedury: Pobyt v solné jeskyni je originální, účinnou a čistě přírodní metodou zvanou haloterapie. Rajského potoka tak, aby se snížila vlhkost v městečku Bohdaneč. Tato metoda má svůj původ již ve starém Řecku.


K dokonalému odpočinku vám pomůže finská či parní sauna, whirlpool či relaxační solná jeskyně. Pro váš aktivní odpočinek je připraven krásný plavecký bazén , kde se můžete zúčastnit i aqua aerobicu. Ubytování zajišťují útulně vybavené pokoje, které disponují televizí, ledničkou a telefonem. Lázeňský pavilon Veselý je hlavní lázeňskou budovou, která disponuje recepcí, restaurací, kavárnou a reprezentativními společenskými prostory.


Naše solná jeskyně je vybudovaná výhradně z přírodního materiálu - různých druhů kamenné a mořské soli - která vytváří mikroklima, při kterém se uvolňují prvky jódu, magnézia, selenu, brómu a vápníku. V prostorách solní jeskyně najdete ideální mikroklíma, které má velký vliv na psychiku a zdraví člověka. Je porovnatelné s mořským mikroklimatem, jak říkají odborníci, nebo ho.


Krásu malebné rovinaté krajiny dotváří jehličnaté a listnaté lesy, háje a středověké pozůstatky rozsáhlé rybniční soustavy.

Lázeňské pavilony obklopené spoustou zeleně, kryté kolonády, vlídné prostředí a čistý vzduch přispívají k nezapomenutelnému zážitku každého návštěvníka lázní. Město leží v Polabské nížině, km severozápadně od Pardubic. Původně nevýznamná osada Bohdaneč zaznamenala rozmach na přelomu 15. Celé lázeňské prostředí je zasazeno do nádherného prostředí plné. Lázeňský komplex leží v rozsáhlém parku, který vyniká skvostnou zahradní úpravou, rozličnou zelení i dřevinami.


Lázně jsou obklopeny zelenými lesy a rybníky. Vzduch je nasýcený hodnotnými minerály jako jsou jó hořčík, draslík, vápník, selén, sodík a četnými dalšími pro zdraví velice prospěšnými prvky. Hervorrgende heilende Wirkungen des Salzes sind schon einige Jahrhunderte bekannt. In der Gegenwart kehrt man zu dieser Gesundheitsquelle zurück.


Unsere Salzhöhle ist aus einem rein natürlic. Lázeňský Pavilon Veselý v Lázních Bohdaneč s komplexními službami pro Vaše problémy s pohybovým ústrojím, bolesti nohou, kloubů a zad. Wellness – masáže, zábaly, vířivky, plavání, sauna, pára, solná jeskyně a mnoho dalšího. Cyklistika – celkem cyklotras přímo v okolí Bohdanče o celkové délce přes 1km. Golf – golfové hřiště citlivě zasazeno do zajímavé přírodní lokality v těsné blízkosti Lázní Bohdaneč a nabízí opravdový golfový zážitek.


Vzduch je zde plný mikročástic suché soli a obsahuje také minerály a stopové prvky. Mikroklima v solné jeskyni se podobá tomu přímořskému. Pobyt pro seniory v Lázních Bohdaneč na sedm nocí s plnou penzí a celou řadou procedur.


Wellness Vytisknout tuto stránku Wellness centrum poskytuje relaxační masáže, zábaly, koupele a další wellness a kosmetické procedury.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky