čtvrtek 13. února 2020

Strecha na pergolu

Podrobný montážní návod - jak zastřešit snadno a jednoduše vaši pergolu polykarbonátovými deskami. Jak dlouho vám bude montáž trvat? Původní střecha nebyla střechou, pouze stínila.


Nastal čas tento nedostatek opravit a pergolu zastřešit, abychom si pobytu na čerstvém vzduchu mohli. Proto si povíme, které faktory byste měli zohledňovat při výběru střešní krytiny pro vaši pergolu.

Na výše citovaném e-shopu jsme našli hned několik možností. Různé materiály v několika barevných variantách a všechny v moderním provedení. Kdo preferuje čisté a hladké linie dostane odpověď na všechny svoje otázky v polykarbonátových deskách Decopol a Decopol Plus. Strecha ma rozmer 5xa budu na ni pokladat asfaltovy sindel nebo pergola roof onduline. Jen me zajima jestli pod nej staci dat jen piskovanou lepenku nebo aji nejakou folii jakoby parozabranu.


Prece jen voda se muze dostat vsude. Budu budovat pergolu a rozhoduju se co dát jako střešní krytinu. Váhám mezi dutinkovým polykarbonátem (16mm) nebo polykarbonátové.

Jak silný polykarbonát máte na vašich pergolách? Jakou krytinu máme použít? Najděte dodavatele pro téma střecha na pergolu. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


Na montáž pergoly potrebujete skrutky, kovové pätky a spojovacie uholníky. Na zhotovenie pergoly budete potrebovať i množstvo náradia – meter, vodováhu, kladivo, elektrický skrutkovač, elektrickú vŕtačku, súprava vrtákov do dreva, brúsku, hoblík, skrutky, klince, kotúčovú pílu a štetec. Na straně u okapu tvoří zábranu proti sesypávání zeminy tzv.


Pokud nemáte se svařováním fólie praktické zkušenosti a základní znalosti, je výsledek velmi nejistý. Asfaltový šindel, který se využívá také u novostaveb, se pyšní svou hmotností. Další výbornou vlastností je odolnost proti silnému větru a nepřízni. Dobrý den, budu zastřešovat pergolu a chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s Click systémem od KJG. Nyní si vám dovolujeme přestavit nejnovější řadu hliníkových pergol ECO, jejichž velkou předností je jejich nízká cena.


Všechny standardní rozměry. Na pergolu se dokonale hodí asfaltový šindel, jehož pořízení je sice nákladnější, zato životnost je z nabízených střešních krytin nejdelší. Můžete si být jisti, že vám střecha ze šindele vydrží až let.

Potěší vás, že je možné si vybrat z několika barevných nádechů šindele. Zdravim, na drevene terase bychom chtěli pergolu , ktera by mela dřevěnou konstrukci a krytinu z celtoviny a krytina by byla posuvná na kolečkách. Zakoupil jsem si pergolu Lindu z vašeho katalogu a mám dilema jakou střešní krytinu na pergolu použít.


Jaký materiál je nejvhodnější? Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Připravte se na ceny 2tisíc a výš za pergolu běžného rozměru. Za úplně obyčejnou elektrickou markýzu s hliníkovou konstrukcí jsem nejlevnější nabídku dostal 1tis. Ekonomické hliníkové pergoly ECO Společnost ALcentrum s. Dělám střechu na pergolu a potřeboval bych poradit. Pergola je šestiúhelník se stranama 5m.


Na krovy jsem dal OSB 18mm desky. Jedná se o materiál velmi odolný povětrnostním vlivům. Zajistí vám tedy příjemné kryté místo k posezení, ale také mohou nahradit chybějící přístřešek pro auto. Vaši novou pergolu na zahradě vám rádi smontujeme. Vybrané modely dokonce snadno smontujete svépomocí.


Poptávám kalkulaci na dřevěnou pergolu se střechou o rozměrech 7xm. Chceme zastřešit naši terasu na jih, kde se v létě nedá sedět, udělat pergolu …poraďte, bude tam v létě pak už příjemně? Mám zase strach, aby tam.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ako ďalšia prišla na rad strecha. Dosky sme natreli svetlejším odtieňom ako trámy. Zvrchu sme cez dosky dali lepenku a krytinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky