pátek 4. května 2018

Sekání trávy brno

Sečení a údržba zeleně pomocí křovinořezu a sekání trávníků rotační sekačkou. Nemáte-li na sekání trávníků čas, svěřte jej do rukou naší úklidové firmy v Brně. Disponujeme technologií i pro velmi náročný terén s velkou svažitostí, členitostí nebo velkým podílem náletových dřevin až do síly 15mm.


Sečení trávy a péče o zeleň Rovněž provádíme jednorázové údržby zeleně neudržovaných nebo méně udržovaných zelených ploch. Trávníky u rodinných domů a reprezentativní trávníky sekáme s přímým sběrem a odvozem posekané trávy. Specializujeme se na sečení, sekání a mulčování trávy po celé České republice.

Zajišťujeme údržbu pozemků všech velikostí od sečení předzahrádek až po hektarové plochy či kilometrová koryta řek. Hodně záleží na stavu trávníku, přístupnosti a vzdálenosti pozemku, na ročním období apod. Nabízím Vám velmi levné sekání trávníků křovinořezem a rotační sekačkou v Brně a okolí. Lze objednat s odvozem a likvidací trávy, nebo bez. Kontaktujte nás pro cenovou nabídku.


Zajišťujeme: sečení trávy v Kroměříži, sekání trávy v Holešově, sečení trávy v Hulíně, sečení trávy v Tlumačově, sekání trávy v Chropyni, sečení trávy v Kojetíně, sečení trávy v Otrokovicích, sekání trávy ve Zlíně, sečení trávy v Přerově, sekání trávy v Prostějově, sečení trávy v Olomouci, sekání trávy ve Vyškově nebo všude tam, kam. V případě zájmu i její shrabání. Myslím, že v době, kdy je běžné pracovat v sobotu nebo neděli je liché tvrdit, že někdo chce mít klid zrovna v neděli, to pak může někdo další pracovat o víkendu, mít volné pondělí a chtít tento kli toto mi přijde jak.

Nabízím sekání trávy , vyžínání, ořezy stromů, keřů, sázení rostlin a stromů, likvidaci plevelů a náletových dřevin, stříhání živých plotů. BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ. Vřetenová sekačka patří do skupiny jednoúčelových strojů sloužících k sekání trávy , které tvoří jedna nebo více motorem hnaných žacích jednotek a ruční nebo motor. Zabýváme se sekáním trávníků, přerostlé trávy, křovin a náletových dřevin.


Protože se na sekání trávy specializujeme, můžeme Vám nabídnout ty nejlepší služby za velmi nízké ceny. Brno-střed obhospodařuje celkem hektarů zelených ploch v centru města. Provádíme zimní i letní údržbu veřejných komunikací, údržba veřejné zeleně a obsluhu odpadkových košů. Brno - Česká republika FCC Žabovřesky, s. Pouze v Brně a okolí (možnost dopravy techniky autem).


Sekám zahradním traktorem. Aktuální katalog firem v kategorii sekání trávy Brno -venkov. Hledáme řidiče s ŘP skupiny B - sekání trávy , údržba zeleně. Požadujeme zodpovědnost, flexibilitu, pracovní nasazení.


Nabízíme celoroční údržbu zahrad v Brně obsahující zahradní práce, návrhy a realizaci zahra údržbu a péči o zahradu, permakultura, terénní úpravy. Vyhláška omezující například stavební práce, sečení trávy i na hudební nástroje tam platí po celou neděli a státní svátky. Samostatnou kapitolou je sečení trávy v solárních elektrárnách (FVE) , které provádíme horskou sekačkou (traktorem Reform Mounty 1s mulčovačem o záběru 25m).


Inzerát sečení trávy v okrese Brno -město, cena dohodou, od kacetstromy na Sbazar.

Popis: Provádíme sekání a mulčování malých i velkých travnatých. Založení Trávníku Brno , Trávník Brno , Realizace Trávníku Brno , Údržba Trávníku Brno , Výsev Trávníku Brno , Kobercový Trávník Brno , Trávníky Brno , Trávníkové Koberce Brno , Travní Koberce Brno , Zakládání Trávníku Brno , Regenerace Trávníku Brno , Obnova Trávníku Brno , Travnaté plochy Brno , Zatravňovací Dlažba Brno , Kosení Trávy Brno , Kosení Trávníku Brno. Cena se pohybuje od Kč do Kč za metr čtvereční. Výše ceny sečení se odvíjí od stavu porostu.


Příplatek za shrabání trávy: Kč za metr čtvereční. Doprava k Vám je v rámci Brna zcela zdarma. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Informace sekání trávy malou sekačkou, postřiky, pletí záhonů, stříhání živých plotů. Po dohodě lze i jen některé dny. Nabízíme zahradnické služby: zakládání trávníků, údržba trávníků - sekání trávy , mulčování travních porostů, vertikutace - prořezávání, osazování a následná péče o výsadbu, likvidace plevelů, závlahové. V rámci služby údržba zahrady nabízíme pravidelné sekání trávníku, výsadbu stromků a rostlin, péči o stromy, drobné úpravy terénu a další drobné zahradnické práce.


Brně a okolí u nás mají na starosti zodpovědní a zkušení pracovníci, na něž navíc neustále dohlížejí objektoví manažeři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky