úterý 8. května 2018

Šťáva z kustovnice čínské

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Upečte si chutné raw celozrnné koláčky s pastou z kustovnice čínské goji plnou vitamínů. Patří mezi lilkovité rostliny, květy jsou oboupohlavní, je tedy samosprašná. Začněte svůj den zdravým panákem!


Goji je elixír zdraví a dlouhověkosti. Dle tradiční čínské medicíny je nejzdravější ovoce na světě.

Goji berry 1 lisovaná šťáva , superpotravina, adaptogen, posiluje imunitu, zlepšuje ostrost zraku, silný antioxidant, snižuje cholesterol. Na jeden litr oblíbené Goji šťávy je třeba zpracovat asi kilogramů zralých plodů kustovnice. Ke koupi je v bio kvalitě i šťáva se stoprocentním obsahem goji. Necelý půllitr vyjde zhruba na 6korun, ale můžeme si být jisti její kvalitou.


Pěstování kustovnice čínské. Sazeničky jsou u nás k dostání. Je to pro mne nejsnazší forma, jak kustovnici dostat do těla.


Vliv šťávy z kustovnice mohu označit jako blahodárný až očistný.

Chcete-li vytěžit z tohoto zázraku přírody maximum, užívejte ho v přiměřeném množství. Děti a Goji Vůbec nejoblíbenější je konzumace kustovnice ve formě čerstvých bobulí. Její plody čerpají svou sílu z milion let staré půdy v chráněných údolích v divokých oblastech vnitřního.


BIO ovocná šťáva z plodů kustovnice čínské – lisovaná za studena. Jedná se o 1 BIO šťávu, která je získána z plodů kustovnice čínské. Wolfberry BIO Šťáva z GOJI kustovnice čínské EXTRA EDITION 2x5l v černé láhvi. Koncentrovaná šťáva z plodů kustovnice čínské navíc může zrychlovat metabolizmus, což také pomáhá při hubnutí.


Snižují hladinu cholesterolu v krvi Studie na zvířatech naznačují, že užívání výtažku z goji může kladně působit na hladinu cholesterolu v krvi. Tekutina lisovaná z čerstvých plodů kustovnice čínské , které jsou skutečným elixírem mládí, zdraví a krásy. Himalyo BIO 1 Goji Juice ( šťáva z plodů kustovnice čínské ) 7ml nejlevněji v e-shopu Prozdravi. Máte-li pocit, že něco podobného vám roste v živém plotě, nemusíte.


I z kustovnice čínské neboli z Goji se dají udělat různé dobroty. Neměla by vám rozhodně ujít. Goji patří mezi nejzdravější ovoce na planetě.


Zkuste z ní udělat třeba tyto dobroty. Více vám poví dávkování na etiketě. Produkty z kustovnice čínské.

Její plody můžete konzumovat jako čerstvé i sušené. GOJI ORIGINAL 1 juice je tekutina lisovaná z čerstvých plodů kustovnice čínské , které jsou skutečným elixírem mládí, zdraví a krásy. Kustovnici čínskou můžete připravit na celou škálu způsobů.


K sehnání je i již zpracovaná šťáva z goji či různé doplňky stravy. Co se týče konzumace goji, dá se použít do různých kaší, například jáhlové, jako součást snídaně či svačiny. Lisovaná ovocná šťáva z plodů kustovnice čínské goji s fruktózou.


Ekonomicky nejvýhodnější balení na trhu. Plody kustovnice čínské , nazývané goji, byly v čínské tradiční medicíně používány již před několika tisíci lety. Západní svět ale tuto superpotravinu objevil teprve nedávno.


Popularita konzumace goji, chia semínek, quinoi a podobných exotických plodin prudce vzrůstá díky současnému trendu zdravého životního stylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky