čtvrtek 10. května 2018

Ultrazvukový odpuzovač hmyzu

D prostorový ultrazvukový odpuzovač - Nejlepší řešení na kunu ve střeše. Ultrazvukový odpuzovač škůdců s ionizátorem a nočním světlem. Dosah až 5mve volném prostoru.


Odpuzovač škůdců, který pracuje na principu vysílán. Jednoduchým zapojením do zásuvky přístroj generuje do dvou reproduktorů extrémně vysoké tóny. Detailní popis produktu. Zabraňte drobné havěti, aby se usídlila v domě, pomůže vám ultrazvukový mini odpuzovač hmyzu a hlodavců InnovaGoods Home Pest.


Spotřeba energie pouze 5W. Sprejový odpuzovač hmyzu. Raid proti lezoucímu hmyzu je efektivní přípravek s okamžitým nástupem účinku. Vyhubí šváby, mravence, pavouky, rybenky a jiné.


Velmi silný ultrazvukový odpuzovač se třemi reproduktory. Toho využívá můj odpuzovač. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Kč 9Kč bez DPH 11Kč 9Kč bez DPH skladem ks ks. Jedná se o nový patentovaný výrobek, který je navržen jako 3D všesměrový odpuzovač škůdců.


Přístroj mění vlnovou délku kmitočtů, aby si na ně myši a hlodavci nezvykli. Vše proti hmyzu Vše proti hmyzu. Solární článek nabíjí baterii, která dodává energii pro vysílač impulzu.


If you like our work, please donate through Paypal link below any amount that you consider. We have expenses, like energy cost, software licenses, hardware m. Nemůžete vyplnit toto pole. Je vhodný do míst, kde potřebujete chránit celý prostor a ne jen podlahu. Díky nejmodernější technologii je účinný nejen při odpuzování škůdců (komáry, švábi, mravenci, pavouci, myši, krysy, kuny, cvrčci, škvoři, blechy, klíšťata, netopýři atd.).


Snadná montáž díky systému Easy-on. Neobsahuje žádné chemikálie. Napájení ze zásuvky: 230VTři volitelné kmitočty pro odpuzování v. Poznáte ten nepríjemný zvuk komárov? So zariadením GoAway nažho čoskoro zabudnete a tiež sa zbavite iného hmyzu a hlodavcov vo vašej domácnosti.


Tento nově navržený model dostačuje pro domácí a osobní použití. Přístroj produkuje zvuky, které kopírují nejvíce obávané nepřítele oplodněných samiček komára. Na e-shopu vyprodáno Rezervovat na prodejně.


Výkonný ultrazvukový odpuzovač hmyzu , hlodavců a kun s periodickou změnou frekvence Hlodavci a hmyz (včetně komárů) jsou alergičtí na vysoké kmitočty nad 15kHz. Komáři jsou odpuzováni vysokofrekvenčním tónem pro lidské ucho na hranici slyšitelnosti. Doporučujeme umístění odpuzovače do každé místnosti. Netoxický - žádné chemické látky. Akustický a ultrazvukový elektrický plašič pro ochranu velkých místností- 280m2.


Nastavení slyšitelnosti. Výkonný elektrický lapač hmyzu s 2xW UV zářivka, vlnová délka UV záření 3n.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky