čtvrtek 10. května 2018

Plotové rohože

Stínící plotové rohože z těchto materiálů vydrží nápor povětrnostních vlivů, a současně vnesou do Vaší zahrady dotek přírody. Umělé zelené ploty, stínící rohože realisticky podobné přírodním materiálům. Snadná instalace a údržba. Vhodné i do míst, kde není možné živé.


Jsme největší prodejce Oase v Čechách a na Slovensku. Plotové stínící rohože Když si chcete uprostřed rušné čtvrti vytvořit svůj kousek soukromí a stínu, jsou bambusové a rákosové rohože na plot ideálním řešením.

Stínící a dekorační clony, balkónové bambusové rohože a umělé živé ploty jsou věrohodnou alternativou nejrůznějších přírodních materiálů. Největší speciálka v ČR a SR, široký výběr. Rákosové rohože na ploty - pro zvýšení soukromí nebo k zastínění. Ideální řešení pro požadavek přírodního vzhledu. Lze požít také do interiéru, na balkon či na pergolu.


Imitace plotové bambusové stínící rohože Imitace jednoduchého bambusového plotu, kterým snadno a rychle zastíníte svoje soukromí na zahradě, balkonu nebo oplotíte stavbu či zakryjete část pozemku. Bambusové plotové rohože mají navíc jednu výhodu. Vypadají skutečně stylově a přirozeně.


Pokud jste se pro bambusový plot rozhodli, doporučujeme zakoupit přípravek na ochranu dřeva DŘEVOSAN v čiré, nebo hnědé barvě.

Spolehlivě a dlouhodobě chrání štípaný plotový bambus před napadením dřevokaznými houbami a hmyzem (např. červotočem). Relaxovat na zahradě, balkónu nebo terase je balzám pro tělo i duši. Aby byl odpočinek dokonalý je vhodné zajistit dostatek soukromí. Plotové dílce lze montovat například na stávající ploty nebo na samostatnou konstrukci. Vyrábíme maximální rozměr plotových polí - výška 200cm x délka 200cm nebo atypické rozměry podle Vašeho zadání.


Můžeme Vám také na přání vyplést Vaši konstrukci. Okrasné, ale i funkční zastiňovací prvky vhodné na terasy, balkony, pergoly a také na plot. Objednajte si balkónové zásteny, tieniace siete alebo rohože a získate nasledujúce výhody: - Balkónové zásteny, tieniace siete a rohože vám dodáme až domov alebo do hodín pripravíme k odberu v jednej z našich predajní.


Ratanový nábytek expedujeme do dnů. Plotové rohože z bambusu, proutí a rákosu Vám zajistí stín a soukromí na zahradě i balkonu. Zahradní plotové zástěny jsou hned vedle zahradního nábytku jedním z hlavních synonym soukromí a pohody. Pokud váš pozemek lemuje neprůhledný plot v podobě vysoké kamenné zdi, můžete si gratulovat.


Soukromí máte zajištěno. Rohože za trvale najnižšie ceny. Obzvlášť praktická jsou umělohmotná upevňovací očka, odolná proti ultrafialovému záření.


Ta jsou k dostání v transparentních barvách nebo v tmavě hnědém či zeleném provedení a mohou se tak přizpůsobit použitému materiálu rohože. Prírodné plotové zásteny slúžia ako dekoratívna clona. Využívame prírodné materiály ako sú bambus a sekaná trstina.

Môžeme ich použiť na vytvorenie súkromia na balkóne, terase či záhrade. PLOTOVÉ ZÁSTĚNY, Levný plot. POBOČKA OSTRAVA ZAVŘENA: 30. Upozorňujeme, že pobočka Ostrava bude dne 30.


Jsou ideální nejen jako. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plastové a dřevoplastové plotovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky