čtvrtek 26. července 2018

Motorový postřikovač

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Motorový postřikovač FUXTEC FX-MSP2. Dvoutaktní benzínový motor o objemu 4ccm a výkonu 2kW.


Je to přenosný, flexibilní stroj zhotovený z velmi kvalitního a vysoce odolného materiálu.

Objem nádrže na chemikálie l. Možno použít k aplikaci kapalných i tuhých látek, nebo jako fukar. Výkonný motorový rosič MB je určen k pohodlné aplikaci hnojiv, chemických i dezinfekčních. Zajímavostí je elektrický postřikovač fungující díky akumulátorové baterii. Při postřiku tak nemusíte vytvářet tlak pumpováním.


Cookies na této stránce. Používáme cookies, abychom vám mohli zajistit lepší funkčnost a zážitek při prohlížení těchto stránek. Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou.

Manuální postřikovač CLEANLine 302-B je vybaven těsněním EPDM pro použití alkalických (zásaditých) roztoků v rozsahu pH 7-14. Ať už potřebujete provádět postřiky na celých dlouhých řádcích, či pouze na jednotlivých rostlinách, jistě si v naší široké nabídce vyberete postřikovač přesně dle Vašich potřeb. Zádový motorový postřikovač s možností postřikování, nebo práškování.


Zádové popruhy usnadňují manipulaci s tímto postřikovačem. Diogenes, žel je dostupný až od 1. Díky snadné přestavbě s dodávaným. Postřikovač je vybaven taktním motorem o výkonu kW. Tlakový ruční postřikovač HECHT 415V. Skladem ks (Expedice ihned) Kč.


Chrbtový motorový rosič Hecht 4s benzínovým dvojtaktným motorom s obsahom 57cma výkonom HP. Obsah nádrže motorového rosiča je 14l, maximálny dosah postreku m. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! MOTOROVÝ POSTŘIKOVAČ FARM ZZAHRADNÍ VOZÍK S HADICÍ. Zádový, motorem poháněný rosič je přenosné, flexibilní a vysoce účinné zařízení na ochranu rostlin se širokým s. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Určený pro použití na ochranu rostlin se širokým spektrem využití, zejména ve vinohradnictví. Pořiďte si výhodně nový postřikovač s moderní elektronikou.


Poslední místa ve výrobě. Speciální prémie za včasnou rezervaci stroje. Postrekovač je vhodný na ošetrovanie rastlín a je možné ho upevniť na chrbát. Tento chrbtový motorový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky