čtvrtek 19. července 2018

Venkovní dřevěná terasa

Pokud je potřeba udělat ton dřeva víc intenzivní nebo lehce pozměnit, je možné koupit olej na dřevěné venkovní terasy v různých odstínech. Terasová prkna WoodPlastic. Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC.


Ideální volba pro stavbu vaší terasy. Dřevěná terasa je tím pravým místem, kde si užijete pohodu letních dnů.

Dřevo dodá terase přírodní a venkovský ráz a je příjemné na dotek. Na rozdíl od kamenné venkovní terasy postačí u dřevěné jednoduchá dřevěná či kovová podkladní konstrukce, což také umožní snáze překlenout případné výškové rozdíly v terénu. Nabízí se ve světle žluté barvě a klidně i bez ošetření je schopen vydržet i několik desítek let. Venkovní dřevěné terasy od DŘEVO-SPEKTRUM se vyznačují odolností a dlouhou životností.


Pokud je venkovní terasa jednoduchý obdélník nebo čtverec, kde budou všechna prkna stejné délky, je to jednodušší, než v případě, že terasa bude mít oblý tvar. V této kategorii najdeme i lodžie. Ty jsou otevřené venkovní části stavby se zastřešením.

Díky patentovanému Click systému zvládne montáž i demontáž terasových prken úplně každý. V dnešní uspěchané době má málo kdo čas trávit volno ošetřováním a pravidelným natíráním své venkovní terasy. Naštěstí existují materiály.


Objevte kouzlo finské borovice, sibiřského modřínu nebo jihoamerických dřevin. Vaše dřevěná podlaha na terasu bude v tomto provedení naprosto dokonalá. Takové vlastnosti vám terasa z jiného materiálu neposkytne.


Rekonstrukce dřevěných planěk. Obklad bazénu, Benátky nad Jizerou. Pokládka terasy, Praha – Východ.


Dřevěná , dřevoplastová, kompozitová WPC, dlážděná, kamenná, betonová nebo venkovní terasa z jiných materiálů, všechny tyto zpevněné exteriérové. Vzhledem k tomu, že jde o přírodní materiál, který pracuje vlivem klimatických podmínek, veškeré dřevěné terasy ukládáme do uzavřených skladů. Je však vhodná především k bazénu, protože neklouže ani nedělá třísky. Je odolná proti chlorované i slané vodě. Na jaře často zjistíme, že naše terasa, která měla dříve plný barevný tón kvalitního dřeva, je nyní spíše barvy šedé, špinavá, s fleky různých odstínů neurčité barvy a nezřídka i místy pokryta mechy.


A my pro Vás velice rádi dřevěnou terasu vyrobíme a následně i namontujeme.

Hlavními výhodami venkovní dlažby jsou velmi snadná údržba a vysoká odolnost proti vlivům počasí a většinou i dlouhá životnost. Venkovní dlažba může být z betonu, pálené hlíny, kamene nebo třeba keramiky, na kterou se tentokrát zaměříme. Námi dodávané dřevěné terasy REAL DECK jsou dodávány bez povrchové úpravy a proto je nutné počítat s tím, že terasa po nainstalování může působit velmi živě.


Nabízíme kvalitní venkovní opracovaná terasová dřevěná prkna s povrchovým vroubkováním, vyrobená z masivního dřeva, modřínová terasová pkna a terasová prkna z borovice. Výběr dřeviny si můžete zvolit podle jejich schopností odolávat povětrnostním vlivům a náročnosti okolního prostředí. Na druhé etapě se pomocí plátků spojují čelo k čelu terasové prkna z modřínu, v následku čehož vznikne ideálně rovná dřevěná terasa. Mezi prkny je nutné nechat mezeru, aby se z vnitřního a vnějšího povrchu terasové podlahy rychle vypařovala vláha.


Dřevěná a kamenná terasa pro harmonické venkovní prostředí. Výrobky ze sibiřských dřevin jsou přírodními materiály, které mají různé přirozené vady. Venkovní terasa by vám měla poskytnout pohodlí domova a zároveň prostor ve volné přírodě. Dřevo na podlahu, dřevěná terasa a fasáda. Dřevo je příjemné na dotyk a má atraktivní vzhled.


Dřevěná venkovní terasa na rozdíl od dlažby nestudí ani napálí do nohou. Pokud se však pokryje řasami, je za vlhka kluzké, avšak řasy lze snadno odstranit ekologickými přípravky. V tomto článku naleznete jednoduchý a podrobný postup pro výstavbu dřevěné terasy.


Chtěl bych letos postavit vedle domu terasu cca. Přemýšlím o dřevě (sibiřský modřín) nebo dřevo-plastu. Ten se mi líbí víc, ale cena je dost hro.


V obou případech Vám bude dřevěná terasa z našich materiálů sloužit po dlouhá léta. Instalace venkovní dlažby na rektifikační terče na terasách a balkónech výškových budov nebo na jejich střechách s sebou nese rizika spojená s povětrnostními vlivy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky