pátek 27. července 2018

Nadrze na vodu bazos

Použiteľné na IBC kontajner s vývodom DN - hrubý závit - viď obrázok. Meraný priemer výpustného otvoru zo závitom je 58mm. Rozmery redukcie sú na obrázku. Posielam aj na dobierku. Prodám plastovou nádrž vhodnou na septik nebo po vymýtit i na vodu.


Je to silnostenny plast, rozměry 205×166×8 obsah 2L. Má otvory s vikem, sroubovyci Byli v ní topné oleje. Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž. Na dně nádrže je zbytek lepidla max. Rozměry jsou 1x 1x 100cm výška.


Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha cele nadrže cca 20kg. Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů nádrž na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Nejlepší cena a možnost dopravy. CNC soustruh S 4 průměr nad ložem 360mm, max délka obrobku 300mm. Auto - Prodam nadrze bazar zdarma. Vybírejte z 7inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Schau Dir Angebote von Bazos auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně. Objem nadrze 2litrov, bez deflektoru.


Z dovodu prechodu na uzky spon vinice nevyuzivany. Pouzity na postrek Ha 4x. Tažné zařízení, nádrže na vodu, prostorná sedlovna v zadní části. Prodám málo použitou nádrž na vodu do karavanu, možnost použití i do lodi. Sport - Nadrze na bazar.


Najděte co potřebujete ve Vaší. Prodám novou plastovou nádrž na dešťovou vodu 10mvčetně dokumentace ke kolaudaci. Nádrž je určena k obetonování (obsypání zavlhlým betonem) do. Motorky - nadrze bazar zdarma. Vyberajte z 1inzerátov.


Stroje - Nadrze na bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky