pondělí 23. července 2018

Nafukovací matrace intex king

Bis zu - Sale und 0€ Versand! Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Jetzt Outdoor-Bekleidung und -Ausrüstung von Intex zum Best-Preis kaufen. McTREK - Über Jahre Erfahrung in Outdoor. Pevný materiál, zvrchu na dotyk velmi příjemný - materiál semiš, zespodu voděodolná úprava.


Příjemná nafukovací postel Intex Classic King , ideální pro nečekané návštěvy, do stanu či karavanu. Postel má kvalitní, příjemný semišový povrch. Vlnová konstrukce nosníků vytváří uniformní spací prostor, který zaručí dobrou kvalitu vašeho odpočinku, ať jste kdekoliv. Chystáte-li se na nocování v přírodě, kromě vhodného spacáku a stanu budete určitě potřebovat kval.


Další předností je technologie výstuh Dura-Beam - podélné výztuhy zaručují vyšší pevnost, tuhost a pohodlí při ležení. Naopak nafukovací matrace (nejen do stanu) jsou ale skladné a použitelné i při dlouhodobém táboření i do auta. INTEX Classic Downy Queen 1x 203. Vybírejte ve variantách: jednolůžkové, dvoulůžkové. Oblíbené jsou matrace s rozměry 140x20 160x20 120x2a matrace 180x2cm.


Všechny tyto nafukovací matrace, postele, vaky a pytle (druhů) jsou skladem na e-shopu či prodejně. Aktuelle Trends und neue Ideen entdecken und bestellen! Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Vysoká trvanlivost materiálu, vhodná jak do bytu, tak na turistiku. Matrace je vyrobena z kvalitní vinylové folie s jednoduchou údržbou. Ventil 2vzaručuje jednoduché použití ručních, nožních nebo elektrických pump pro nafukování a vyfukování.


Voděodolná, povločkovaná vrchní strana s certifikátem kvality a tloušťkou mm a vinylová spodní, resp. Integrovaný ventil 2vzaručuje jednoduché použití ruční, nožní nebo elektrické pumpy. V modré a průsvitné barvě.


V případě zájmu o konkrétní barvu je ji třeba uvést barvu do poznámky v objednávce, jinak bude lehátko zasláno dle skladové dostupnosti. V kategorii najdete také ruční či elektrické pumpy, které vám usnadní nafouknutí jakékoliv matrace. Schau Dir Angebote von ‪Intex‬ auf eBay an.


Nafukovací postel řady Classic Downy o. This feature is not available right now. Ano, matrace může být měkká a pohodlná jako kterákoliv jiná, pokud na ní však budete spát v létě, bude vás obtěžovat pot přicházející do kontaktu s povrchem. Jednoduše se budete k matraci lepit. Díky jejímu výkonu dokáže matraci nafouknout již za pouhé minuty.


Zaujme také systémem Fiber-Tech, který jenom potvrzuje celkovou kvalitu provedení a konstrukce tohoto řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky