pondělí 30. července 2018

Stínící plotové clony

Stíníci plotové clony pro větší diskértnost oploceného prostředí. Stínící clony prodáváme i realizujeme pro firmy i domácnosti. Stínící plotové clony PloteS jsou v obou podélných okrajích vyztuženy zesílenými pásy s otvory na uchycení. Pro upevnění síťoviny můžete použít např.


Můžete jej řezat a stříhat podle potřeby. Stínovka slouží jako clona proti slunci,pro zajištění soukromí na zahradě i jako větrolam.

Stínící tkanina dobře poslouží také jako stínící clony na stropy a stěny zahradních altánů, pergol, stanů. Už pouhým zavěšením nad venkovní posezení si vytvoříte přístřešek, který Vás ochrání před slunečním zářením a deštěm. Stínící a dekorační clony , balkónové bambusové rohože a umělé živé ploty jsou věrohodnou alternativou nejrůznějších přírodních materiálů. Pro zastínění oplocení můžeme doporučit dvojí typ – zelenou stínící tkaninu Soleado, nebo přírodní štípaný bambus. Jedná se o clony na plot, které mají vysoké procento krytí.


To se zpravidla pohybuje mezi 6 a procenty. Tyto údaje vyjadřují, kolik procent denního světla tkanina nepropustí. Neznamenají tedy neprůhlednost.


Díky vysoké neprůhlednosti tkaniny se nejčastěji používá jako stínící plotové clony k ochraně soukromí.

Síťovina se však hodí také k zastínění plotů kolem hřišť, sportovišť a dalších oplocených prostor. Plánuji že si pořídím stínící clonu na plot ale problém je v tom, že plot je souseda. Děkuji předem všem za nápady a rady. Stínovky na plot vhodné jako clony na ploty, oplocení domu, na sportovní areály, na pergoly, na balkóny. Stínící sítě na skleník, ochranné sítě na lešení, lešenářské sítě.


Naše stávající i nové zákazníky. Zdravím, rád bych Vás požádal o radu. Stínící tkanina, stínící sítě na plot, stínící plachty, stínící úplet, plachta zakrývací zelená, písková - nejlevnější způsob snížení průhlednosti oplocení, zastínění plotů. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Clony‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Stínící plachtu pouze přichytíte ke stávajícímu oplocení, nebo pletivu. Nami vyrábané a predávané brány, ploty, pletivá, oplotenia, siete a plotové dielce sú dlhodobé, elegantné a bezpečné výrobky.


Všetko skladom v piatich dostupných farbách.

Tieniaca plachta na ploty (tieniaca sieť na plot) je vyrobená zo polyetylénu. Jsou velmi odolné proti povětrnostním vlivům a UV záření. Vysoce kvalitní a pevný materiál, který Vám zaručuje stálost a dlouhou životnost. Použití: stínící clony na stropy a stěny zahradních altánů, pergol a stanů, pro zahradní stavby, vhodné k zastínění plotu jako stínící plotové clony , k přistínění rostlinných kultur jak na přímém terénu, tak pro plodiny pěstované v pařeníku a ve skleníku, na lešení u různých staveb, na kontejnery apod.


Stínící tkaninu je možné aplikovat na drátěné, dřevěné i další plotové systémy, včetně provizorních oplocení pozemků a staveb. Ochranu před slunečními paprsky i před deštěm poskytne síťovina PloteS coby zastřešení pergol , altánů a otevřených zahradních přístřešků. Podhrabové desky a držáky podhrabových desek a příslušenství. Univerzální panely Zenturo.


Plotové panely 2 3 sloupky a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky