úterý 24. července 2018

Zahradní houpačka hollywood

Houpací síť HAPPY GREEN. Konstrukce je kovová, látka z polyesteru. Výhodou je praktická, naklápěcí stříška, která poslouží jako stínidlo proti slunci. Mezi sedadly se nachází taška a odkládací stolek.


Kovová zahradní houpačka Rojaplast HOLLYWOOD je houpačka s moderním vzhledem, která má řadu praktických věcí. Zmínit lze anatomicky tvarovanou lavici, která je pro většinu osob příjemná a díky tvaru netlačí do stehen, jako se děje u. Kovová masivní konstrukce je potažena syntetickou textilií. Elegantní a moderní zahradní houpačka se velmi dobře hodí na terasy a zahrady.


Pevná konstrukce je kovová. Zahradní houpačka HOLLYWOOD vás mile překvapí svým moderním designem a kvalitním provedením. Textilní části jsou z umělé textilie, polyesteru – jsou tak velmi odolné. Druhou houpačkou je opět zahradní houpačka firmy Royal, tentokrát model Hollywood. Zásadním rozdílem oproti houpačce De-luxe je provedení sedáků.


Sedáky jsou u kraje zahnuté dolů, takže netlačí do nohou a menším dětem se na houpačku lépe šplhá. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise!


Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Tato zahradní houpačka má atraktivní moderní design a je ideální na zahradu či terasu. Použita je severská borovice, která roste pomaleji a tím vytváří husté letokruhy, které jsou na pohled velmi pěkné.


Dřevo je ošetřeno unikátní technologií, je mořeno ve třech vrstvách, díky čemuž lak vydrží déle, aniž byste jej museli obnovovat. V-garden DETROIT - Luxusní zahradní houpačka s čalouněním. ACAPULCO houpačka ROJAPLAST. Nabízíme Vám zahradní rozkládací houpačku Hollywood v hnědé barvě. Rám houpačky je z popískované ocelové konstrukce.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Vybírejte z 3produktů v kategorii zahradní houpačky a houpací sítě. Platí do vyprodání zásob.


Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací. V nabídce naleznete různé druhy, které se od sebe odlišují provedením, počtem míst k sezení, konstrukcí, materiálem a designem. Velká, polohovatelná stříška chrání před výkyvy počasí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Díky nastavitelné stříšce si můžete užívat jak jarního sluníčka, tak příjemného stínu v parných letních dnech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. ZAHRADNÍ houpačka HOLLYWOOD černá - ROJAPLAST.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hollywood zahradní houpačka je vybavena polstrováním pro chvíle plné relaxace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky