pátek 27. července 2018

Masožravky praha

Stránky jsou ve výstavbě. Autorem všech materiálů, kreseb, fotografií a pěstitelem všech vyobrazených rostlin je RNDr. Masožravé rostliny, semena, pomůcky. Fotogalerie, mnoho článků, rad a návodů k pěstování. Jde o zvláštní druh rostlin, které ke svému vývoji kromě světla a vody potřebují také bílkovinu, kterou nejčastěji získávají z drobného hmyzu.


Nákupní košík je prázdny.

Kč Doručení Kč K úhradě. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.


Botanické zahrady v Praze na Albertově (ulice Na Slupi). Vodou kohoutkovou nebo destilovanou? Odpověď: ideální je voda dešťová nebo destilovaná, ale záleží, jak tvrdou kohotkovou vodu máte ve Vaší lokalitě.


Například u nás v Ostravě je voda velmi měkká a zalévat s ní není problém, oproti tomu Roudnice nad Labem má vodu extrémně tvrdou a substrát by se velmi rychle zasolil. Proto bychom radili spíše destilovanou. Nakupujte za trvale nejnižší ceny v prodejnách nebo v e-shopu.

Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu. Vážení zákazníci a zájemci o masožravé rostliny, pozor, prodej živých rostlin je obnoven! Rostliny pěstujeme v max.


Například mucholapky dovedou nastavený prst sevřít, ale jejich „kousnutí” vůbec nebolí. Ostrava-město, cena 65Kč, od Rejnok na Sbazar. Popis: Nenáročné masožravky. Jestli naše masožravka ztloustne je jen na nás. Mezi exempláři si jistě vybere každý zahradník.


Okuste vzrušení při krmení vaší masožravky. Zahradnictví nabízí řezané květiny, pokojové rostliny, trvalky, dřeviny, stromky. Prodáváme zahradnické potřeby, květináče, substráty, hnojiva, aj. Darwiniana vede veřejnou mapu lokalit masožravých rostlin, na kterých lze masožravky vidět pohodlně z turistického chodníčku nebo cesty.


Firma Kaktusy a masožravé rostliny se každoročně zúčastňuje řady výstav po celé republice (Brno, Praha , Slavkov, Vyškov, Zlín apod.), publikuje v odborných časopisech (Svět exotických rostlin, Trifid a dalších), pořádá přednášky. Pro masožravky připravujeme substrát z již výše zmíněné rašeliny a většinou křemičitého písku v poměru asi : 1. Tento substrát vyhovuje mnoha druhům, ovšem je třeba opět dbát na různá specifika jednotlivých rodů a druhů. S křemičitým pískem se může do substrátu přidat také perlit, který substrát provzdušní.


Prodám masožravé rostliny druhy: Sarracenia leucophylla (pasti 52cm), rosnatky drosera filiformis -červená forma (trs 22cm, kvete) a bílá forma (17cm) v květináči s rašelinou. Substrát pro semena masožravých rostlin - substrát pro masožravky - 1g.

Jedná se o malé balení akorát vhodné pro Vaše nová semínka. V jednadvacátém století si masožravky získaly takovou oblibu, že je seženete v běžném květinářství, nebo dokonce supermarketu. Právě odtud si svou první rostlinu častokrát odnesli i jejich pozdější pěstitelé. Jaký druh to je, však ve většině případů nevěděli: na cedulce bývá uvedeno jen tolik, že se jedná o masožravku. Inzerát PRODÁM MASOŽRAVKY - ŠPIRLICE A ROSNATKY v okrese Pardubice, cena dohodou, od adamkac na Sbazar.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky