pátek 27. července 2018

Zahradní vodotrysk

Schnell und sicher online buchen. Vodotrysk do jezírka poháněný výhradně solární energií nám nakonec výrazně ušetří i peníze za provoz. A pokud se nechceme zabývat ani problematikou ukotvení vodotrysku do dna a následnou průběžnou kontrolou stavu vodní hladiny, pořídíme si plovoucí solární vodotrysk.


Ten své estetické účely plní beze zbytku a jeho instalace je oproti ostatním typům velice jednoduchá. Osvětlená zahradní fontánka v jezírku nebo vodní kaskáda jsou snem mnoha lidí. Pohled na vodní díla, byť třeba velmi jednoduchá a malá, je inspirativní, uklidňující, antistresový, zkrátka zpříjemní váš den.

Vítejte ve světě designových fontán. Více než 5typů unikátních fontán pro Váš byt či zahradu. Jezírka Voda je přirozenou součástí našeho života. Tak jako bez vody není život, tak bez okrasných, vodních prvků jako zahradní jezírka není dokonalá. Doplněny mohou být fontánou, soškou nebo vodotryskem, zákazník si sám vybírá konečný tvar a velikost kamenné fontány.


Solární plovoucí vodotrysk se hodí pro každé zahradní jezírko, ale také jej můžeme umístit do dekorativní nádoby spolu s kameny a rostlinami. Fontána vědra s přepadovým efektem. Na rovině si můžeme pro změnu vybudovat umělé kaskády, zahradní jezírko může doplňovat působivý vodotrysk.

Bublající potůček a klidné tůňky Velmi působivým prvkem v zahradě je stružka. Pořiďte si vodotrysk štěstí Všimli jste si někdy, jak krásně vypadá voda ve slunečních paprscích? Stříbřité odlesky, které za sebou navíc nechávají krásnou barevnou duhu, nemohou nechat nikoho chladným. Stačí pouze položit na vodní hladinu a při slunečním svitu okamžitě pracuje.


Ale udržet ho průzračně čisté je někdy nadlidský výkon. Aby si citlivý biosystém jezírka udržel rovnováhu, voda se v něm musí trochu hýbat. Zahradní jezírko je chloubou každé zahrady. A právě k tomu jsou ideální vodotrysky a fontánky.


Kromě toho vnesou do zahrady živou atmosféru. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Plovoucí fontána IZZY zpříjemní pohled na Vaše noční jezírko díky mlhovému efektu a osvětlení s dvanácti led diodami. Lze ji použít i do rybníků s bahnitým dnem. Nabízíme různé tvary, velikosti ,barvy i sestavy. Voda v nich je poháněna různě silnými čerpadly.


Ty dodáváme po dohodě se zákazníkem.

Velké kašny dodáváme většinou včetně montáže. Vodotrysk seřídíme tak, aby voda trvale nedopadávala na měkký terén kolem, třeba na trávník, protože by ho vymlela. Popisovaný princip lze využít i pro takzvaný pramenný kámen, z kterého voda netryská, ale jen stéká a vytváří dojem pramenu, nebo pro různé chrliče. Solární zahradní fontána PALERMO S, esotec ihned k dodání.


Solární systém s ponorným čerpadlem ideální pro zahradní jezírka nebo nádoby na vodní rostliny, se solárním modulem vč. Prodlužovací teleskopická trubice s integrovanou otočnou hlavou pro zvláštní vyrovnání fontány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky