úterý 31. července 2018

Plastové terasy

Terasová prkna a plotovky DŘEVOPLAST – přirozená jako dřevo, odolná jako plast! Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC. Ideální volba pro stavbu vaší terasy.


Vybírejte plastové terasy Traplast. V nabídce máme prkna hnědá nebo šedá ve dvou šířkách.

Všechny profily jsou vyrobeny z Traplastu, což je zdravotně nezávadný 1 recyklát, který vyrábí česká společnost. WPC dřevoplast materiály NEXTWOOD pro terasy , ploty a zábradlí jsou z kvalitního dřeva s příměsí polymerů. Dřevoplast má přirozený vzhle snadno se. Strešné terasy sa najčastejšie montujú na plastové terče.


Sú ľahké, majú nastaviteľnú výšku a sklon podľa spádu podkladu. Terasy majú estetický prírodný vzhľad. Materiál má dlhú životnosť a nepotrebuje náročnú údržbu.

Je odolný voči vode i parazitom. Vďaka svojmu povrchu neprenikne do materiálu mastnota. U dutých prken je první strana s jemnou drážkou (drážek) a druhá je s hrubou drážkou (drážek).


Sú vhodné pre pokládku terás na strešnú izolačnú PVC fóliu (napr. Fatrafol). Vyvýšená terasa z WPC, Liberec WPC terasa Silva. Dřevo-plastová prkna u dřevostavby.


Wpc terasa Star nad zemí. Tato nenápadná pochozí světla zabudovaná přímo do terasových prken jsou nejen krásným, ale i praktickým doplňkem. Přeneste si atmosféru romantických restaurací a kavárniček přímo k Vám domů. Drevoplastové dosky fóliované s dekorom dreva. Plastové a dřevoplastové terasové desky Terasové desky tvoří další skupinu zboží, která je součástí katalogu Vyrobeno z plastu , respektive nákupního oddělení Stavební prvky a materiály.


Dřevěné terasy, které se vyrábí ze sušeného dřeva, které se následně zpracovává aby bylo docíleno ideálních rozměrů jednotlivých kusů prken k použití na pokládku třeba právě Vaší dřevěné terasy. Nabízíme kvalitní WPC prkna a desky na terasu. Vyrábíme WPC terasy PERWOOD s komorovými a plnými profily.


Rektifikační terče pro terasy WPC Nejlevněji v ČR Skladem (ks) Značka: Magoya Záruka: roky Rektifikační terče jsou v černé barvě a mají nastavitelnou výšku - 2mm.

Používají se pro vyrovnání výšky při stavbě nosného roštu dřevěných a WPC teras. Vše pro stavbu terasy za trvale nejnižší ceny. Občas se jim také říká dřevo plastové terasy. Jejich výhodou je jejich bezúdržbovost. K úklidu vám postačí zahradní hadice a voda.


Ale to není jediné – vypadají prostě skvěle a navozují velmi příjemnou atmosféru. Při dotyku bosou nohou jsou WPC (dřevo-plastová) prkna velmi příjemná a je tak možné je použít téměř kdekoliv. Vážení, dovolte mi tímto poděkovat za váš klientský přístup ve věci dodání, montáže a následných konzultací týkajících se naší nové terasy. Plastové rýhované desky jsou určené k realizacím teras a jiných pochozích ploch, na kterých vyžadujeme čistotu a od nichž očekáváme dlouhou životnost.


Napíšte nám a my vám obratom skúsime urobiť bezkonkurenčnú cenovú ponuku. Ako jediná firma v SR režeme dosky na požadovanú mieru grátis, pričom. WPC dosky sú v hladkom alebo vrúbkovanom prevedení. Drevo plastové terasy , fasády a ploty - od návrhu až po realizáciu.


V prípade otázok a požiadaviek nás neváhajte kontaktovať, sme tu pre Vás! Alebo nás navštívte osobne v našej vzorkovej predajni v Žiline. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Plánujete si pořídit terasu, avšak si nedokážete vybrat toho správného dodavatele WPC prken?


Tak je tento článek přesně pro Vás! Zasklenie terasy, zasklenie verandy, či zasklenie svetlíka Vám vytvorí nový príjemný obytný priestor a zároveň v jarných a jesenných mesiacoch pomôže s vyhrievaním domu. Zastrešením a zasklením ochránite svoju terasu pred poveternostnými vplyvmi, ktoré zvlášť posledné roky vedia narobiť nemalé škody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky