úterý 24. července 2018

Rdesno mnohokvěté účinky

Rdesno mnohokvěté má pověst jako bylinka, která by mohla pomoci přirozeně zvýšit plodnost a potenci u mužů. Rdesno se objevuje jak v nezpracované, tak i ve zpracované formě. Ve Spojených státech neexistuje žádný rozdíl mezi těmito dvěma formami, přestože formy mají poměrně odlišné účinky.


Má protirevmatické účinky, zpevňuje šlachy a kosti, podporuje ženskou i mužskou plodnost, vytváří kostní dřeň. Bylina pomáhající zlepšovat funkci ledvin a tím i celkovou očistu krve a organismu od škodlivých látek. Extrakt ze Rdesna je zpracovaná kořenová hlíza rostliny Polygonum multiflorum (rdesno mnohokvěté), rostoucí v horských oblastech střední a jižní Číny.


Rdesno ptačí neboli truskavec (polygonum aviculare) - tuto bylinku můžete bez obav přidávat do bylinných čajů na jakýkoliv problém a nemáte co zkazit. Někdy se tento název používá pouze pro kořen z této rostliny, další název je Fo-Ti. Vsaďte na vysoce kvalitní extrakt ze speciálně zpracovaného kořene ⭐️He Shou Wu⭐️ ( rdesno mnohokvěté ), připravený podle autentických čínských. O Fo-Ti se tvrdí, že výrazně zlepšuje fyzické a psychické zdraví, snižuje krevní cholesterol, pomáhá při ateroskleróze, snižuje hypertenzi.


Bylinkáři truskavec ptačí považují za velice významnou detoxikační bylinu. Pro léčebné účely různého druhu lze ale využít celou rostlinu. Doporučuje se nejen aktivním sportovcům, pro které představuje legální a ryze. Vedlejší účinky, kontraindikace: Nepoužívat spolu s hepatotoxickými léčivy, jako jsou acetaminofen, tetracyklin a statiny (chemické látky na snižování tuků s vysokým procentem nežádoucích účinků) V době užívání nekonzumovat alkohol Uchovávání: Uchovávejte při teplotě do 25°C.


Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Je silným přírodním antioxidantem a vychytávačem volných radikálů. Po dobu užívání není vhodné konzumovat alkohol. Též se nedoporučuje kombinovat s cibulí, česnekem, ředkví, skořicí či zázvorem. Slouží jako prevence proti zánětu tlustého střeva.


Dále pomáhá zlepšovat funkci ledvin a tím i celkovou očistu krve a organismu od škodlivých látek. V čínské tradiční medicíně se jmenuje He Shou Wu, nebo Fo-Ti a používá se mimo jiné proti. Jaké byly další pozitivní účinky , jak se uvádí v tradiční čínské medicíně?


Upravené fo-ti je relativně netoxické a má slabé nebo žádné projímavé účinky , protože během procesu jeho úpravy je většina projímavých složek zničena. Zvyšuje se však obsah imunostimu. Je to celkem nenápadná popínavka, která dorůstá délky až deset metrů.


Název této čínské bylinky v překladu znamená „černé vlasy“. Podle tradiční čínské medicíny tat. Rdesno bylo významné pro své antioxidační účinky, vychytávalo volné radikály, zpomalovalo stárnutí a pročišťovalo krev od škodlivých látek (detoxikační látky). Dále pak přispívalo k regeneraci svalstva a ke zpevnění svalů a šlach, čehož využívali hlavně sportovci.


Proto je již po staletí nazýváno elixírem mládí, podporující zdraví celého těla. V překladu to doslova znamená černé vlasy. Vlasy mi trochu zhoustly i směrem k čelu, ale vzadu na temeni se mi nárůst zdá asi. Rdesno je jednoletá popínavá bylina rostoucí do velikosti až metrů od začátku kořene (celkově může dorůst do délek až metrů). Květy mají v průměru kolem mm, jsou bílé až nazelenalé kvetoucí mezi létem a průběhem podzimu.


Původem rdesna jsou pláně centrální a jižní Číny, dnes lze najít prakticky všude po celém světě. Jde o jeden z nejlepších prostředků dodávajících energii, které lidstvo zná, protože jeho působení je kumulativní, jak je tomu u každého skutečně zdravého doplňku. Snižuje krevní tlak, hladinu cholesterolu, zvyšuje hladinu krevního cukru. Má antioxidační účinky a zpomaluje stárnutí.


Zlepšuje hormonální činnost, zvyšuje množství spermatu, navozuje ovulaci. Stimuluje funkci ledvin, čímž čistí krev. Používá se upravený kořen.


Rdesno svlažuje střeva a zprůchodňuje stolici, proto se těchto jeho vlastností využívá při léčbě zácpy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky