úterý 31. července 2018

Solná jeskyně

Vynikající léčivé účinky soli jsou známé už několik staletí. V současnosti se k tomuto zdroji zdraví opět vracíme. Solná jeskyně - RELAX Vám po celý rok nabízí mořské klima na dosah. Jeden relaxační pobyt nahradí - dny u moře těsně po bouři, kdy je vzduch prosycen prvky a minerály.


JSME ORIGINÁL SOLNÁ JESKYNĚ V PLZNI. Přejeme všem krásné léto. Už před několika sty lety byla sůl považována za zdroj zdraví a krásy. V jeskyni se také nacházejí solné vodopády. PŘIJÍMÁME PLATEBNÍ KARTY ! Nabízíme i doplňkový prodej.


NOVĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA Z IZRAELE! Prosíme pečlivě si přečtěte provozní řád a. Pobytem v solné jeskyni se odreagujete od běžných starostí a každodeního shonu. Bewertungen „Dnes jsme navštívili poprvé celá rodina :) a mohu. Naše jeskyně je postavena výhradně z přírodních materiálů!


Relaxace začíná vždy v celou hodinu a probíhá po dobu minut na pohodlných polohovacích lehát kách, při příjemné hudbě a osvětlení. Teplota v jeskyni se pohybuje v rozmezí mezi až 22°C. Význam působení mikroklimatických účinků soli je znám a používán již od pradávna.


Příkladem jsou léčebné kůry ve známých solných. Pro koho je solná jeskyně vhodná? Solnou jeskyni mohou bez rozdílu věku navštěvovat všichni včetně miminek, dětí, těhotných a kojících žen i seniorů. ZAVŘENO Jediná solná jeskyně v ČR s Certifikátem Státního zdravotního ústavu o čistotě vzduchu.


Jeskyně je podzemní dutina vytvořená přirozenou cestou. Vzniká většinou vymíláním nebo vymýváním horniny, obvykle vápence, podzemními prameny. Program pro mateřské školky a školní družiny na posílení imunitního systému a snížení nemocnosti! Speciální program, který vznikl za podpory. Využijte nákupu dárkových permanentek přes E shop.


Pro nákup permanentek můžete využít i náš E shop. Odesíláme permanentky okamžitě. V ítejte na stránkách solné jeskyně Santé. Proto jsme moře převezli do Krušných hor a instalovali v Lázeňském centru Agricola. Vítejte na nových stránkách Solné jeskyně Salnika.


Jsme první mikroklimatickou solnou jeskyní ve Velkém Meziříčí. Klid při relaxačním ozdravném pobytu v prostředí, nabitém zápornými ionty, vám nabízí naše solná jeskyně. Esence tiché hudby, mořského vzduchu a. Praha Dárkové po ukazy a permanentky lze zakoupit osobně v recepci nebo objednat telefonicky na č. Nemusíte až k moři - nenapodobitelné prostředí solné jeskyně je charakteristické svou mikrobiologickou čistotou, optimální vlhkostí a teplotou.


Bolí vás často záda nebo trpíte bolestmi plotének? Pomůžeme vám speciální masáží páteře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky