pondělí 30. července 2018

Uprava zahrad

Hier B2B-Anbieter für Zahnräder! Fotogalerie zahrad pro Vaší inspiraci. Zde je fotogalerie zahrad našich realizací rozdělená do kategorií pro Vaši snadnější orientaci.


Najdete zde jak celé okrasné zahrady, tak jen obrázky z údržby zahrad. Provádíme kompletní návrhy a realizace soukromých zahrad i zahrad a zeleně ve firemních areálech od vykácení původního porostu, rozboru a případné rekultivace zeminy, terénních úprav, výstavby oplocení, zahradních chodníků, jezírek a potůčků až po výsadbu dřevin a výsev trávníku.

Při naši práci spolupracujeme s autorizovaným zahradním architektem. Vítejte na našem novém webu ! Vlastníme zahradní techniku všeho druhu. Naší hlavní činností je úprava travních.


Realizace zahrad a zahradnické služby zajišťujeme v regionu Olomouc, Šternberk, Šumperk, Prostějov, Přerov, Litovel, Uničov, ale také není problém zajet i do vzdálenějších míst. Zakládáme si na individuálním přístupu a seriózním jednání. Záhradná architektúra projekcia ,návrhy, realizácia, údržba okrasných a úžitkových záhrad.

Rolované trávniky - predaj ,odborná pokládka a. Na prvú konzultáciu ohľadne novej záhrady je vždy dobré mať v bodoch pripravené, čo sa vám páči a čo by ste chceli mať na záhrade. Jednorázový údržba zahrad. Pravidelná celoroční údržba zahrad.


Péče o trávníky (vertikutace, aerifikace, hnojení, chemické ošetření, sečení). Plení - ruční i chemické. Doplňování mulčovací kůry. Naším cílem je vytvoření jedinečných a krásných zahra které vyjadřují osobitost daného místa a jedinečnost bydlení. Realizace zahrad Naší specializací je zahrada na klíč, která zahrnuje návrh zahrady, terénní úpravu , stavební práce , automatický závlahový systém , okrasná a koupací jezírka až po kompletní osázení a úpravu zahrady.


Dvakrát meraj a raz strihaj alebo… Pred tým, ako sa pustíme do samotnej úpravy záhrady na letné leňošenie nás čaká ešte veľa práce a začať by sme. NÁVRH A REALIZACE ZAHRAD : PRAVIDELNÁ ÚDRŽBA ZELENĚ: - návrh a projekt - sečení travnatých ploch - založení trávníku - odplevelení chemické i. PRODUCT_LIST_HEADING - Realizace a fotogalerie zahrad. Aby nám šla práce co nejrychleji, zaměřili jsme se na to, co nám jde nejlépe.


Specializujeme se na kompletní služby v oblasti údržby zahrad. Rovněž se zabýváme projekcí i realizací sadových úprav parků, veřejných ploch, úpravami vesnických prostor, zahrad mateřských škol, průmyslových areálů, sportovišť atd.

Naše služby poskytujeme v Praze, Středočeském, Plzeňském, Karlovarském a Ústeckém kraji. Zabýváme se návrhem, realizací a údržbou zahrad. Fotografie realizací zahrad rodinných domů plné inspirace pro vaše bydlení. Okrasné zahrady, užitkové zahrady nebo kombinace obojího.


Zahradní jezírka, ohniště. Bei Wer liefert was Zahnräder für Ihren Betrieb! Ponúkame Vám kompletnú realizáciu záhrady vaších snov. Pri tvorbe záhrady dbáme na funkčnosť a využitelnosť záhrady.


Taktiež zabezpečujeme údržbu a poradenstvo v záhradníckej oblasti. Předtím, než je možné do zahrady vysázet rostliny, stromy a keře, musí projít terénními úpravami. Pokud jsou provedeny správně, dočkáte se krásné a funkční zahrady. Zakladanie, realizácie a údržba záhrad Návrhy okrasných záhrad pre rodinné domy, firemné objekty, mestá i obce. Moderné záhrady sú realizované pod.


Realizácie záhrad Cieľom našej práce je dosiahnuť, aby naša krajina bola krásna a estetická. Pre vstupnú časť záhrady pred domom sa u nás vžil výstižný termín predzáhradka. Väčšinou ide o malú záhradnú partiu, ktorá je najviac na očiach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky