pondělí 23. července 2018

Vybavení do sauny

Vybavení do sauny podhlavníky, lavice, kryt topidla, podlahový rošt, kryt světla mřížky a mnoho dalšího to vše pro vybavení Vaší sauny. Lavice do sauny ve většině případů vyrábíme na míru. Základní šířka lavice do sauny je 50cm. Saunová lavice a její délka může být libovolná.


Latě klademe na délku kvůli hezčímu designu lavice. Funkční vybavení do sauny.

Samotná hrubá konstrukce sauny nedokáže zařídit některé pro saunování velmi důležité procesy. Proto přichází na scénu různé funkční vybavení, které má tyto nedostatky vyřešit. Bílé kameny do sauny , které ozdobí vaše saunová kamna a zvýrazní kvalitnější páru po polití topidla.


Na našem e-shopu najdete sauny , infrasauny, kamna do sauny a saunové doplňky roztříděné do jednotlivých kategorií. Saunový textil, který je vyrobený speciálně pro pobyt v sauně, Vám zaručí dokonalé pohodlí při saunování. Domácí sauny, saunová kamna, topidla, dveře do sauny, prodej, výroba a servis. Dodáváme klasické parní sauny i infrasauny.


Vybavení do sauny Komfortní regulace teploty v sauně komponenty, česká výroba, vynikající kvalita, ekonomičnost provozu a prvotřídní design, řadí naše regulátory mezi nejkvalitnější.

Světlo je vybavené závitem pro standartní žárovku se. Zůstat v naprostém klidu… Kolik hektičnosti za člověkem zůstává: pořádně se několikrát vypotit a potom se ponořit do ledové lázně. Nabízíme Vám vše do sauny.


Saunové doplňky jako jsou aroma do sauny,kosmetika do sauny,medy a peealingy,odpařovače aroma a dekorace,teploměry,vlhkoměry,přesýpací hodiny,kilty župany,kartáče a metličky,vědra a naběračky. V sauně by si měla odpočinout mysl i tělo. Je tedy třeba navodit skutečně relaxační atmosféru. Právě tyto dva faktory js.


Aroma neobsahuje barviva ani alkohol. Jedná se o koncentrát, jež se před poléváním kamenů ředí s vodou - míra ředění závisí na individálních potřebách zákazníka. Složení: přírodně identické aroma, voda. Chcete koupit špičkové vybavení pro stavbu sauny za příznivé ceny? Dekorace do sauny a doplňky do sauny.


Saunování s atmosférou Saunování se v Čechách těší velké oblibě, sauna by také měla být součástí wellness provozu. Osvětlení do sauny se vybírá tak, abychom docílili efektu, který podpoří pocit pohody a relaxace, proto se snažíme rozložit osvětlení mezi více menších světelných zdrojů. Takové osvětlení navodí intimnější atmosféru, zjemní a opticky rozčlení jinak malý a jednolitý prostor sauny či okolí.


Showing 1–of Prohledávat. Bazénové dávkovací automaty.

Individuální výroba na míru zákazníkům. Technologie infračervené kabiny je doplňkové vybavení , které je možné umístit téměř do jakékoli sauny od společnosti Klafs. Neničte ani jinak nepoškozujte vybavení sauny! V případě úmyslného poškození vybavení sauny uhradí dotyčný škodu ve výši pořizovací ceny. Děti ve věku od – let mají slevu na vstup do saunového světa.


Do téměř každé sauny v našem sortimentu je možné zabudovat topidlo s výparníkem pro parní a bylinnou saunu včetně automatického dopouštění vody. Do vaší nové finské sauny si můžete nechat zabudovat také relaxační stropní a liniové osvětlení, reproduktory, krystaly soli a mnoho jiných doplňků, díky kterým se z běžné sauny stane místo exkluzivní relaxace. V této sekci naleznete kontaktní odkazy na sauny v jednotlivých městech.


Sport Centrum Nové Butovice. Sauna, saunování, vybavení sauny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky