pátek 7. června 2019

Zádové postřikovače

K výběru ve třech provedeních pump – plast, mosaz, nerez. Zahradní mechanické a automatické postřikovače určené pro aplikaci hnojiv i ochranných prostředků od světoznámého výrobce GOIZPER vynikají prvotřídní kvalitou v daném segmentu. Zahradní postřikovače se používají převážně pro postřik insekticidů, repelentů, fungicidů, potlačování výmladků.


Mezi hlavní přednosti zahradních postřikovačů patří robustní a zároveň lehká konstrukce. Jsou vhodné pro práci v zahradách, lesích, pro péči o městskou zeleň.

Postřikovače Solo můžete vybírat v různých velikostech. Nabízíme Vám ruční postřikovače do objemu litrů. Pro větší množství roztoků můžete vybírat z postřikovačů Solo, které lze pro snadnou manipulaci nosit na zádech. Ty lze dále rozdělit mezi ruční a motorové postřikovače.


Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Pístové zádové postřikovače. Vhodná volba pro postřik větších zahradních ploch.


Jedná se o pístovou verzi.

Zádový postřikovač o objemu l. Pro postřiky na ochranu rostlin a různých čistících a dezinfekčních prostředky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v. Levné motorové postřikovače , benzínové postřikovače , aku postřikovače. Kvalitní flexibilní zahradní postřikovače vyrobené z vysoce odolného. Stačí namíchat potřebné hnojivo nebo insekticid dle návodu v poměru s vodou.


Pojízdné postřikovače pak využijete na velkých zahradách, ve sklenících nebo lesních školkách. Pro lesní školky a rozlehlé plochy doporučujeme také benzínové postřikovače. Firma Marolex patří k významným světovým výrobcům kvalitních postřikovačů pro širokou škálu odvětví průmyslu, zemědělství a zahradnictví. Spousta přihlášených patentů a ochranných známek jim zajišťuje bezpečný náskok před konkurencí. Menší ruční postřikovače jsou vhodné na ošetření několika kusů rostlin, menší záhonek nebo balkón.


Větší postřikovače s objemem - l se hodí pro postřik několika stromů nebo menší zahrádky. Většinou mají postřikovače popruh pro nošení přes rameno. Výraznou předností pístových.


Tlakovací páka se dá nainstalovat vlevo nebo vpravo - dle potřeby obsluhy - levák nebo pravák. Mechanický postřikovač DIANA s 12-ti litrovou nádrží na postřik.

Je vhodný pro ošetřování rostlin a. Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti. Chcete prodávat produkty.


Tlakové zádové postřikovače určené pro větší zahrady a zemědělské plochy. Jsou vybaveny pojistným ventilem chránícím před přetlakováním. Optimální tlak lze průběžně udržovat pohodlným pumpováním přímo při provádění postřiku, případně elektromotorkem V. Velmi moderní a lehký zádový postřikovač o obsahu 12Lt. Tento postřikovač využijete všude tam, kde potřebujete stálý tlak a dostatek kapaliny k. Disponuje vyšším objemem nádoby (nad l). Teleskopická trubka, cca – cm.


Ať už potřebujete provádět postřiky na celých dlouhých řádcích, či pouze na jednotlivých rostlinách, jistě si v naší široké nabídce vyberete postřikovač přesně dle Vašich potřeb. Náhradní díl k postřikovačům VENERE. Dal Degan pojistný ventil pro ARES, kompletní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky