pátek 20. února 2015

Bazén slovany webkamera

Online webkamera Plzeň, Plzeňský kraj ( bazén Slovany - vnitřní kamera). Web kamera Plzeň, plavecký bazén Slovany. Krytý plavecký bazén Slovany v Plzni.


Data z kamery se automaticky obnovují každých sekund. Tato otázka je pro testování zda jste opravdový návštěvník a pro zabránění spamu.

Chystáte se na dovolenou do. Podívejte se jaký je zde provoz. Chcete si jít zaplavat a nevíte, zda není bazén. V ceně vstupného Vám nabízíme i možnost využít saunové komory (pro muže i ženy - v prostoru sprch). Kliknutím na ”Přidat do mých webkamer”, vložíte webkameru do Vašeho seznamu, který je dostupný v hla.


Když kliknete na ”Přidat do mých webkamer. Po delší době jsme byli na bazénu Slovany a jsme zklamaný co se týče čistoty,zavřená pára,zavřený kiosek a ve výřivkách obsazené lidmi z Ukrajiny,kteří se nehnuli z místa a bránili vstupu dalším lidem.

Po necelé hodině jsme z nechuceni odešli. Plavecký bazén Podolí se nachází v Praze na ulici Podolská 74. Jedná se o nejznámější plavecký areál na území Prahy, který je v provozu po celý rok. Tento kostel je jednou z dominant Nepomuku. Online kamera je umístěna na budově staré školy.


Technické služby města Klatov zajišťují pro Klatovy údržbu městské zeleně, provozují letní koupaliště, krytý plavecký bazén , krematorium, správu. This webcam is currently assigned to ge0rge. Dění na několika místech Plzně můžeme nově sledovat online. Plavecký areál Plzeň - Slovany se skládá z vnitřního bazénu x 25m, vodních atrakcí jako je divoká řeka, krytého tobogánu, relaxačního bazénu. Bazén jsme doplnili o chrlič a širokou dětskou skluzavku.


V těsné blízkosti je též vybudovaný menší tobogán, který je primárně určen pro děti od let. V přilehlé travnaté ploše je umístěno i malé dětské hřiště. Diese Webcam ist momentan ge0rge zugeordnet. Webkamery ZOO Plzeň živě.


Kromě padesátimetrového bazénu je zde také dětský bazén, a ve venkovním areálu najdete bazén a brouzdaliště s ohřátou vodou pro nejmladší návštěvníky, ale také dostatek travnatých ploch na a dva kurty na plážový volejbal.

V objektu se nachází masážní služby, občerstvení a kadeřnictví. Tobogán, divoká řeka, vířivky, relaxační bazén, dětské brouzdaliště. Prohřátí je možné v páře 45.


Hledáme lektorku na AQUA aerobik pro bazén Lochotín i Slovany. Bazén Slovany - Plavecký areál města Plzně. Omlouváme se všem návštěvníkům za omezení provozu velkého bazénu.


Pro aktuální pohled obnovte stránku. Hlasování končí: neomezeno. Pohled na velký plavecký bazén a skluzavku na koupališti v Nýřanech u Plzně. V areálu bazénu dále najdete fitness, saunu, masáže, páru a restauraci.


Další aktivity Jindřichův Hradec. Děkujeme, že věnujete chvilku svého času na oznámení nefunkčního odkazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky