čtvrtek 19. února 2015

Udrzba zahrady

Aby nám šla práce co nejrychleji, zaměřili jsme se na to, co nám jde nejlépe. Specializujeme se na kompletní služby v oblasti údržby zahrad. Pečujeme o zeleň v areálech firem, soukromých zahradách, městech a obcích. Díky rozmanitosti zakázek se pohybujeme po. Potřebujete údržbu zahrady a bydlíte v Plzni nebo plzeňském kraji?


Svěřte nám do péče údržbu Vaší zahrady.

Věnujeme se také návrhu a realizaci zahrad. Vykonávame úpravy záhra zakladanie trávnikov, prierez stromov, okrasnú výsadbu a ďalšiu starostlivosť o zeleň. Tieto služby ponúkame všetkým, ktorým. Návrh zahrady přizpůsobíme vždy vyhrazenému prostoru, Vašim požadavkům a finančním možnostem.


Poradíme si také s vybudováním zahradního jezírka či fontánek. Rychlé a snadné doručení Nejširší sortiment Záruka vrácení peněz. Bydlíte v okrese Ústí nad Orlicí a okolí a nemáte čas pečovat o svou zahradu tak, aby byla stále upravená? Přinášíme vám snadnou pomoc.


Firma Pavel Fogl se o vaši zahradu celoročně postará.

NÁVRH A REALIZACE ZAHRAD: PRAVIDELNÁ ÚDRŽBA ZELENĚ: - návrh a projekt - sečení travnatých ploch - založení trávníku - odplevelení chemické i. Záhradnícke služby pre Bratislavský kraj. Kosenie trávniku, anglický trávnik, čistenie záhrad. Tvoríme návrhy a realizácie záhra postavíme záhradné jazierko a poskytneme údržbu zelene. Pomůžeme vám proměnit vaší zahradu v kouzelné. Naše firma působí v oboru úpravy a údržby zahrad řadu let.


Kvalitní zahradní projekt od zkušeného zahradního architekta se vám vyplatí, stejně jako profesionální založení a údržba. Naše zahradnické služby poskytujeme jak soukromým osobám, firemním subjektům, tak i obecním úřadům, pro které zajistíme pravidelnou i jednorázovou údržbu, případně kompletní realizaci projektu. Pečuje-li se o zahradu, potom je příroda spokojená, zdravá a je možné z ní čerpat energii. Zdravá zahrada znamená zdravé stromy, zelený a silný trávník, dostatečné zavlažování, žádné známky po přítomnosti škůdců, čisté jezírko a mech pouze na místech, kam patří.


Nabízíme celoroční údržbu zahrad v Brně obsahující zahradní práce, návrhy a realizaci zahra údržbu a péči o zahradu, permakultura, terénní úpravy. Pokud máte zájem o celoroční údržbu Vaší zahrady , uděláme Vám rámcový návrh, jak by údržba zahrady přímo u Vás po celou sezonu vypadala. Celoroční údržba je nejdůležitější částí péče o Vaše zahrady. Bez dobré údržby zahrady i sebekrásněji založená brzy zpustne, trávníky.


Ať už si vyberete tu či onu variantu, přizvěte si k tomu naše specialisty, kteří vám rádi poradí s péčí o vaši zahradu. Výrobky KÄRCHER pro údržbu zahrady Ať už trávník, živé ploty, péče o stromy nebo odstraňování plevelů a listí, to vše vyžaduje hodně úsilí. Stavba jazierka,jeho udrzba , vodne rastliny, ako sadit ruze na jesen.


Okrasné zahrady u rodinného domu jsou součástí našeho portfolia. Bez kvalitní a pravidelné údržby i ty nejlépe založené zahrady rychle ztrácí svoji krásu.

Na jaře probudíme, na podzim uložíme. Přijedeme v těch obdobích roku, kdy je na zahradě práce až až. A vezmeme to zgruntu - ať máte na dlouho klid. Pokud má být zahrada krásná, je potřeba jí věnovat celoroční péči.


Komplexní údržby zahrad jsou nedílnou součástí naší nabídky. O zahrady i veškerou zeleň se v případě jeho zájmu i nadále staráme, aby byla pro svého majitele stálým zdrojem radosti a energie. Nabízíme také zakládání trávníků a to i předpěstovaných (kobercových) včetně následné údržby, která zahrnuje sekání, hnojení, vertikutaci atd.


Váš trávník vypadal dle Vašich představ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky