středa 25. února 2015

Nadrz na pitnou vodu

Velký a snadný výběr nádrží na vodu najdete v našem e-shopu. Zásobníky na pitnou či deštovou vodu v naší nabídce se neliší pouze objemem, ale seženete je také v mnoha různých variantách. K dispozici totiž máte rozmanité plastové nádrže, z nichž jsou mnohé vizuálně velmi zajímavé, takže se hodí skutečně na každou zahradu.


Vysoce kvalitní nádrže na dešťovou vodu. Vhodné pro zadržování a využívání dešťové vody. Certfikace na pitnou vodu W 270.

Nádrž na dešťovou vodu je možné pořídit samostatně, nebo vybavit čerpadlem pro použití na zahradě. Pro maximální využití dešťovky je možné jímku vybavit systémem Gardena. Dešťovou vodu můžete využít také pro splachování nebo praní prádla. Voda si díky uskladnění pod zemí uchovává původní kvalitu po dlouhé měsíce.


Pokud hledáte radu a nabídky v kategorii Nádrž na pitnou vodu , navštivte profil. To je dobré řešení, pokud chcete získat hodnocení a konzultace. Nádrž na pitnou vodu k obetonování 5mNádrž na pitnou vodu v provedení k obetonování, která je schopna pojmout mtekutiny, slouží k uložení v místech, kde nelze užít samonosné varianty z důvodu vyšších vnějších tlaků působících na nádrž (např. uložení do větší hloubky apod.). Všechny nádrže na dešťovou vodu splňují podmínky dotace „dešťovka „ Prohlédněte si naše produkty nádrže na dešťovou vodu , plastové jímky , nádrže na vodu , ploché nádrže na dešťovou vodu , sestavy na dešťovou vodu , aj….


Nádrže na dešťovou vodu za bezkonkurenční ceny.

Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně. SLEVA - Nádrž na pitnou vodu , Jímka,. Inzerát byl odebran z oblíbených. Cementová malta na plošné, nepružné utěsnění vodou zatížených staveb, vodních nádrží, bazénů, vodojemů apod. Hygienický atest na přímý styk s pitnou vodou.


Spotřeba: 3-kg,mpodle druhu použití, viz technický list. Míchací poměr: 6-l vody na kg. Tloušťka jedné vrstvy: 5-mm.


Plastové nadzemní nádrže na vodu jsou určeny k předzásobení objektu pitnou vodou pro její další využití. Systém AS-REWA komplexně řeší využití a hospodaření se srážkovou vodou, která spadne na pozemek. Tuto dešťovou vodu je možné akumulovat a následně využívat v domácnosti.


Sběr dešťové vody je vhodný zejména tam, kde při splachování WC nebo praní bez problémů nahradí pitnou vodu. Na vodu ze studny nebo vrtu dáme na hlavní přívod vody filtr na zákal s umvatelnou vložkou a za něj případně ještě filtr s jemnější nasákavou vložkou FA nebo CPP, který pomůže i na železitou vodu. Jedná se o nejkvalitnější polypropylen s nejlepšími chemicko-mechanickými vlastnostmi.


Odolává tedy nejen nejvyšším tlakům a zatížením, ale také nejvyšším koncentracím chemickým látek, aniž by se rozpouštěl nebo degradoval a vylučoval se do vody. Samonosné jímky na vodu. Vyrábí se kulaté i hranaté.


Mají nízkou hmotnost, snadno se obsluhují, využívají se u chat nebo chalup.

Lze je usadit v místech bez spodních vod nebo jílu. Dvouplášťové jímky na vodu. Jsou určené hlavně do míst s jílovitým podložím a spodními vodami.


Cenu navyšuje montáž (nutné zabetonování do základové desky). Už nemusíte zbytečně plýtvat pitnou vodou. Jímky na děšťovou vodu umožňují jednoduchou montáž bez nutnosti betonování. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Naše plastové samonosné jímky které se dají použít i na skladování pitné vody, jsou vyrobeny z kvalitního plastu bez přidání recyklátu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Pro vyhledávací frázi Nadrz na pitnu vodu jsme na našem vyhledávači našli 9výsledků.


Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Nadrz na pitnu vodu trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Lepidlo Ceys Total Tech - 125ml bílé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky