čtvrtek 26. února 2015

Parní sauna

Sicher durch den Winter. Parní kabina Tacco - pro klienta, který preferuje speciální řešení a kvalitu. Vhodný pro použití v soukromých a veřejných lázní, jako jsou i zdravotní střediska. Panely z extrudovaného polystyrenu. Největší sauna Tacco má 3xm podlahové plochy, je m vysoká a je vhodná pro 6-osob.


Parní vyvíječ může být nainstalován do jakékoliv sauny či místnosti, která bude sloužit jako parní sauna.

Instalace parního vyvíječe je velmi jednoduchá, proto si můžete parní místnost zřídit zcela sami. Parní sauna je teplá mlhová lázeň (cca 45° C, vlhkost až 1), podobná sauně. V porovnání s klasickou saunou však není tak horká a je mnohem vlhčí. Vonné esence jsou přimíchávány a vháněny parním vyvíječem do prostoru parní lázně. Aromaterapie má blahodárný podpůrný vliv na zlepšení fyzické, emocionální i duševní pohody.


Délka pobytu je vždy individuální, obvykle však – min. Tělo je vystaveno v ohřívárně nejen účinkům horka, ale i vlhka ze všech stran a účinku ohřátých lavic, na nichž návštěvníci sedí. Jako sauna minimalizuje buňky rakoviny v těle?


Tím, že saunové teplo dokáže pronikat hluboko pod kůži, zejména v případě infrasauny, jsou rakovinotvorné.

Dodáváme infrasauny a vybavení pro turecké parní sauny. Většina našeho sortimentu je tvořena výrobky kvalitní finské značky Harvia sauny. Mezi další typy saun, které prodáváme, patří parní sauny a venkovní sauny.


Krásně vypadá, je jednoduchá na údržbu a skvěle se v ní odpočívá. Pokud máte zdravotní problémy s horními dýchacími cestami, domácí parní lázeň pro vás bude skvělou investicí. Bis zu - Sale und 0€ Versand!


Generátory pro parní sauny. Parní generátor a parní generátory pro sauny. Sauna-Sets zu Schnappchenpreisen! Parní lázně znali už staří Řekové a Římané. Saunování má dlouholetou tradici.


Ze středověkých spisů a vyobrazení z 10. Božka má plno rad a tipů, jak se můžete udržet fit a zacvičit si třeba v kanceláři. Koneckonců platí, že v zdravém těle je zdravý duch.


Využijte zvýhodněného vstupu ! Vlhkost vzduchu se v parní sauně vyšplhá až na 1, zatímco teplota zůstává na – °C. Namísto tradičních saunových kamen je zde jako zdroj tepla použit vyvíječ páry. Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu, osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu.


Pokud chcete ještě víc, potěší vás solná sauna , parní ráz nebo luxusní parní lázeň.

Přijďte se přesvědčit sami, ze Saunie odejdete skutečně odpočatí! Mimořádný tvar kopule vám umožní. Finská suchá sauna vytápěná elektrickými kamny,kapacita potírny míst,zastřešený bazének, terasy s lehátky, možnost ochlazení ve venkovních bazénech koupaliště, bohaté občerstvení včetně výborné domácí kuchyně, samostatné šatny pro jednotlivé hodiny s uzamykatelnými skříňkami. Parkoviště před saunou a dobrá dopravní dostupnost.


Das meistgenutzte Portal für Möbel in Deutschland - moebelmarkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky