čtvrtek 12. února 2015

Stavba udírny ze dřeva

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. V naší dlouholeté praxi se bezkonkurenčně osvědčily udírny vyzděné. Horní část udírny je tvořena dřevěným rámem, který je obložen cedrovým dřevem bez jakékoliv povrchové úpravy, takže dřevo zůstává čistě přírodní, a za povšimnutí stojí také vnitřní uspořádání udírny, kde je možno uchytit až tři patra, přičemž na prvním z nich se dá dokonce prý vařit.


This feature is not available right now. To by se samozřejmě týkalo i bednění ze dřeva. Na projektu průběžně pracuji a stavbu pravidelně fotím, takže pokračování bude následovat.


Pokud máte nějaké dotazy ke stavbě, pište do diskuze níže.

Pro obložení základní kostry se hodí smrková prkna a smrkové palubky. Kouřovod spojující ohniště s udírnou je z kameniny, litiny nebo ocele o průměru cca cm. Dobrý tah udírny zajistí výškový rozdíl mezi ohništěm a horním koncem komínu min.


Topeniště ze šamotek mírně zapuštěné v zemi, kouřovod 2. Vevnitř dole bedna s pískem. Díky škvírám mezi lamelami dřeva při odvodu kouře udila dokonale rovnoměrně a design myslím nikoho neurážel. Ručně vyráběné dřevěné udírny.


V nabídce máme různé velikosti a druhy udíren. Základní schéma udírny však zůstává stejné, jako v případě zmíněné dřevěné udírny. Je nutné ohniště, z nějž je kouř přiváděn kouřovodem do udicí skříně.


Obezděná a izolovaná kovová komora však umožňuje snazší regulaci teploty, uzení velkého množství masa (klobás, ryb) a pohodlný přístup skrze boční dvířka. Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat.


Volit můžete jak udírnu plechovou, tak třeba udírnu vyrobenou ryze ze dřeva , anebo udírnu zděnou. Každá z nich má své výhody. Podívejme se tedy na jednotlivé náležitosti, které by měla udírna mít.


Konstrukce udírny může být ze dřeva , cihel, betonu, železa, kamene a. Tohle není zrovna můj obor , tak jsem musel trochu zapátrat : Obecně se doporučuje na stavbu udírny tvrdé dřevo jako buk, dub.

Rozměry výška: 65cmx50x50cm, nožičky 50cm,. Dvířka do udírny jsou pravděpodobně nejdražší komponentou celé udírny (6-tis.), ale obsahují i misku na odkapávání kondenzátu. Pak ze začátku nebudete zvládat správné držení teplot kouře, délky uzení, ale to se podá … Fotografie, které doprovází tenhle článek, jsou právě z jedné takové domácí udírny , tuhle žádný závod v Číně fakt nevyrobil. Základy pro krb s udírnou a grilem Základy jsou hluboké cm. Plocha základů je 2x cm.


Stavba udírny svépomocí. Složení základů je standardní – štěrk, armatura a beton. Abychom zakryli kovový materiál dvířek, je možné na ně, jak je vidět na obrázku, připevnit obložení ze dřeva. Pod něj však musíme vložit nějaký nehořlavý materiál, například sádrokarton odolný proti teplu.


Abychom si byli ještě více jisti, můžeme dvířka přímo na kov potáhnout hliníkovou fólií, která odráží teplo zpět dovnitř udicí komory. Udírny - konstrukce, stavba, uzení Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. Návod na stavbu udírny - stavba udírny svépomocí Jak si postavit domácí udírnu?


Na to se nás často ptáte, a proto jsme pro vás připravili několik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky